Кютюк пиян! Калин Врачански преби момче! (Всичко за екшъна)

2117
04 Април 2013, 12:00


Посетителите на известен столичен клуб станаха свидетели на грозна картина— популярният актьор Калин Врачански нападна друг посетител и го преби, узна HotArena.net.

 

Любимият на дамите актьор от „Стъклен дом” не можа да овладее нервите си и започна да налага с юмруци нищо неподозиращия посетител на популярния клуб „Библиотеката“. Единствено намесата на бодигардовете на заведението успяха да предотвратят фатални последици,...като изхвърлиха навън не актьора, а пострадалия със сцепена вежда и кръв по лицето.

 

Необезпокояваният Врачански продължи запоя, без да се извини на присъстващите от съседните маси, станали неволни свидетели на пиянското му изпълнение.

 

Сред актьорските среди отдавна се говори, че Врачански прекалява с алкохола, тъй — като дави мъката си от спада в кариерата му и провалената му връзка с актрисата Силвия Петкова.

 

На последното светско парти по случай десетата годишнина на „Господари на ефира” чашката с алкохол бе като залепена за ръката му и не остана гост, с когото Врачански да не си каза „Наздраве”, пишат от "България днес”.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени