Къци се гласи за победител

1286
25 Октомври 2012, 12:14


Къци Вапцаров се смята са сигурен финалист, а защо не и за победител, сподели самият той. Бившият водещ на „Риск печели, риск губи" вече брои дните до финала на ВИП Брадър и по негови сметки той ще е в последната шесторка, пише в. "Всеки ден".

 

Преминал две тежки номинации и задържал се в шоуто близо месец и половина нисичкият шоумен си е повярвал, че е народен любимец и победата му е в кърпа вързана. Мистър „Невада" е единственият съквартирант, който не спира да крои планове и да говори за последния ден в Къщата на шоуто.


Вече всички са убедени, че Къци е влязъл в риалитито с добре планирана стратегия, която проработи успешно. Вапцаров влезе в ролята на жертва, оставяйки се всички да му се подиграват, спечелвайки по този начин съжалението на зрителите. Превърнал се в тотален аутсайдер той трупа все повече позитиви, за сметка на всички, който го тъпчат и си заминават с всяка изминала седмица.

 

Зрителският вот обаче определено дава самочувствие на дребничкия шут и той започва да си вярва все повече и повече. Освобождавайки се от гнева си, хвърляйки нож по дървени плоскости, пробудилият се мъж в Къци започна да крои мащабни планове за коалиция. Вапцаров реши да сформира фронт, който винаги да се опълчва срещу жертва на мъжкарите в Къщата.

 

„Нека сме аз, ти, Орлин, Люси и Камелия. Ако започнат да обиждат някой, да се намесим всички и да се защитим", сподели на Мариана Попова кроящият планове дребосък. Засега певица не подава на идеите му, но в интерес на истината тя е единствената, която защитава Вапцаров от набезите на мъжете в шоуто.

 

Източник: slava.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени