Къртицата – еквивалент и достоен противник на Дързост и красота (Ето ЗАЩО)

1646
12 Март 2014, 13:00


Реалити шоуто „Къртицата: РАЗТЪРСВАНЕ“ се оказва безспорен конкурент и еквивалент на сериала „Дързост и красота”. Продукцията прелива от любовни драми, сюжети и разбити сърца, научи HotArena.net.

 

Новият герой в романтичен роман е охранителят Емил Каменов, който здравата е хлътнал по съквартирантката си Гергана, но не е наясно тя какво изпитва към него.

 

Гардът сподели с приятелката си Ивайла притесненията си от по-пасивното поведение на възлюбената си спрямо него. Самата Бакалова побърза да му даде няколко съвета за това как да подхожда спрямо Гери, пише в. „Всеки ден“.

 

Миската увери Емил, че навярно любимата му се притеснява да дамонстрира каквото и да било по-интимно с него пред камерите и затова се отдръпва от него, когато той я докосва.  Друга любовна драма е на път да се разиграе, след като мачото Боби, който на третия ден прави секс с Индира в Базата, сега пък хукна при моделката Бориса Тютюнджиева.

 

Бориса, която първоначално твърдеше, че Боби не й е на нивото и няма как да има нищо общо с него и дори утеши Индира, че не го харесва, вече е подвластна на ласките му.

 

Разбира се, най-интригуващата история е при тройката Емил Русев, жена му Христина и моделката Виктория Джумпарова, бивша любовница на бизнесмена. Тя продължава да го докарва до истерии, припомняйки изневерите му, а жена му пък се опитва да научи къде всъщност е истината.

 

Междувременно Виктория успя да си спечели не само врагове, а и приятели сред останалите участници. В нейна подкрепа се обявиха Ивайла Бакалова, Гергана, Борислав и охранителят Емил.

 

Те не скриха, че определят прелюбодееца Русев като добър манипулатор и си довериха помежду си, че не възприемат нито поведението на бизнесмена, нито на съпругата му Христина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени