Къртицата Каменов не може да се отърве от обожателки (Виж го като тузар извън шоуто-СНИМКИ)

10752
19 Май 2014, 13:30


Напук на всички зложелатели, които оплюха Емил Каменов като човек и къртица, се намериха не малко мацки, които му почесаха мъжкото его и го похвалиха за представянето. Охранителят успя и да напълни Фейсбук страницата си с нови снимки извън базата, на които е доста по-готин, отколкото в реалити шоуто, видя HotArena.net.

 

Профилът на Змея, както го наричаха в „Къртицата“, е сравнително нов, но вече бълва от фотоси. Грамадата яхна вълната на живота и вече е като същински тузар. Обикаля молове с участници от шоуто, посещава заведения, забавлява се.

 

Емо получи стотици честитки за представянето си като интересното е, че повечето са от жени. Едва ли монтанският охранител е предполагал колко много почитателки ще го връхлетят след приключването на продукцията, в която ще бъде запомнен с диалекта си и цинизмите.

 

Преди всичко Каменов показа, че е огромен мъж със сърце, може би затова си спечели толкова фенове.

 

След финала на „Къртицата“ той се оплака пред Жени и Мая в „Жените говорят“, че едва е издържал 30 минути в нощно заведение. През цялото време са идвали хора, които искат да се снимат с него.

 

Калканджиева пък го похвали, че има телосложението на манекен.

 

Приятелство са му поискали куп моделки като Гентиана Халити, Зорница Линдарева, както и други познати муцуни.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галин иванов
преди 3 години
-3
еи ние българите сме наи опасния нарот каквото и да направиш се нещо не ти иде защо неси зададете вапроса ако бехме ние на негово място какволи щеше да пишат за нас хората ....ъъъъъъ за това има една поговорка когато мачката неможе да стигне сиренето тя почва да плюува и да вика не е хубаво незнам защо неси траикате и да се наслажгдавате на хората ми пишете разни глупости ........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
PENKO
преди 3 години
-2
а това момиче с него не вижда ли че прилича фейса му на войнижки ботуш смачкан,луда пародия на ЕЛИТ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
KAMELIQ
преди 3 години
-2
ТУЗАР,,ААХАХАХАХАА..ЕБАТИ АГРАРНИЯ КООПЕРАТОР,ЕДНО ВРЕМЕ ТАКИВА ГИ ПРАЩАХА НА ПОЛЕТО И БОЙ СЪС СОПАТА ДОКАТО НЕ ОКОПАЯТ БУСТАНА,НАПРАИЛ СИ ДВА РЪКАВА КАТО ПОВЕЧЕТО СЕЛЯНИ В БГ И АРЕ У СОФИЯТА ЗВИЗДЪ ДА СТАВЪ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени