loading...
loading...

КЪРТИЦО-О-О! Бориса се ИЗДАДЕ, тя ще е новият саботьор! (Виж как подсказа)

2517
29 Април 2014, 19:24


Опа-а-а! Ще имаме нова Къртица, която предварително се издаде!

 

Бдителното око на HotArena.net забеляза многозначителен жест на Бориса Тютюнджиева, с който моделакта искаше да подскаже, че тя ще е новата Къртица.

 

Припомняме, че по време на снощния епизод, Бориса се върна бързо от Изолатора в Базата, без да казва на участниците, че Емил Русев е бил компрометиран.

 

Все пак Тютюнджиева избра да каже на своя най-приближен вътре истината за случилото се по време на теста.

 

С кратки кодирани реплики и жестове, Бориса каза на Евгени Пушката: „Нова е. Утре“. Казвайки го, тя посочи с пръст към себе си.

 

Малко зрители се замислиха над трите й думи: „Нова е. Утре“. Тютюнджиева неслучайно говори в сегашно време. Тя не каза: „Нова ще е“, защото Къртицата вече е избрана в нейно лице.

 

„Tи можеш повече да се бориш от мене, оставаш“, цитира тя Емил Русев пред Пушката. И добави: „Хората не можеха да повярват кво направихме, всички заедно – имам предвид, аз ти и той“, продължи да заговорничи Бориса.

 

С тези думи тя даде да се разбере, че Пушката също е бил в играта им с Емил Русев и им помага. Неслучайно Тютюнджиева му подсказа с жест, че тя ще е новата Къртица, за да може да я подкрепя…


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени