Lafka откри 900-ния си обект

1269
11 Ноември 2015, 16:50


Веригата за бързооборотни стоки откри своя 900-тен обект тази седмица.

След като жителите на повечето големи градове в България могат да се възползват от удобните локации и широката гама предлагани стоки и услуги, през последните месеци Lafka увеличава географското си покритие в градове като Брацигово, Чепаларе, Никопол, Попово, Ардино, Ихтиман, Цар Калоян и други малки населени места и села. Така жителите на забравени за търговията райони, могат да четат ежедневна преса, докато отпиват ароматно кафе с най-високо качество.

Няма друга верига в България, която да се похвали с подобен брой локации, а са малко и световните търговски марки с толкова много обекти.

Навлизайки на българския пазар за импулсни стоки през 2013 г. веригата вече привлича над 300 хил. клиента всеки ден и няма аналог на българския пазар като търговски канал, формат, брой локации и национално покритие. Зад марката стои изцяло български мениджмънт, който активно следи промените на пазара и отговаря на всички негови нужди и очаквания.

Прецизно избраните локации на обекти Lafka, внимателния подбор на предлаганите стоки и услуги, бързото и качествено обслужване, прави Lafka предпочитано място за пазаруване на все повече клиенти, а Табак Маркет желан партньор за нови доставчици и производители.

По-голямата част от асортимента на Lafka, сред които преса, тютюневи изделия, пакетирани храни, кафе специалитети, безалкохолни и алкохолни напитки са произведени в България. Така се дава възможност на местното производство да се популяризира и стигне до всяко кътче на България.

През последната година и половина,  Lafka разширява и гамата си от предлагани услуги. В обектите могат да бъдат платени сметките към мобилни оператори и всеки да опита късмета си в многобройните лото и тото игри. Клиентите на Lafka могат да кандидатстват и за експресни  потребителски кредити в размер от 200 до 2000 лева.

 

Корпоративната социална отговорност е основен стратегически стълб в дейността на  „Табак Маркет“ АД, компанията управляваща марката Lafka. Фирмата подкрепя множество проекти в областта на изкуството, културата, спорта, образованието, както и конкретни икономически форуми, изложения и социални каузи. Компанията ежемесечно прави дарения на много общини, посредством изграждане на детски и спортни площадки, облагородяване и реконструкция на паркове и зелени площи.

„Табак Маркет“ АД установи един успешен бизнес модел и ще продължи да инвестира в популярността на бранда, откриване на нови обекти и работни места, осигураване на удобство на клиентите, като им пести време предлагайки удобни локации и широка гама стоки и услуги.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
pak az
преди 2 години
-2
Ее браво, видя св чий е сайта. И вече някал не е изненадващо защо Николетка поръчва музиката тук. Колкото да лафка - никога не съм купувала и никога няма да купя от нея и една дъвка, по-скоро ще вървя и 200 км ако трябва, но ще купя от другаде. Надявам се да фалират до една и Шиши да умре от глад. Ако не - поне от преяждане.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени