Ласкин обиди отново Николета и „Папараци“, а те го изтипосаха как пие през деня и шофира!

3721
16 Октомври 2014, 17:00


Ако преди месеци Николета и Ласкин се джафкаха виртуално, то днес споровете им се превърнаха в ожесточена война. Актьорът е оплюл няколко пъти предаването й, а те му го връщат тъпкано, като пускат кадри как пие през деня, а после се качва да шофира автомобила си, видя HotArena.net.

 

Всички помните изказванията и на Иван, и на Лозанова във виртуалното пространство. Той ругаеше по нея, тя му отвръщаше но по-меко, а след няколко седмици всичко отшумя.

 

Старите вражди обаче се проявиха отново. Съпругът на Алекс Сърчаджиева е иронизирал Би Ти Ви, поставяйки колаж в профила си във Фейсбук, на който един до друг стоят голата Николета и новинарят Венелин Петков.

 

Вероятно е имал предивд, че двамата са два примера, които нямат нищо общо един с друг, но се водят „водещи“. Единият с подходящото образование за това, а другият – не.

 

След това е публикувал снимка със скелет на жена и към нея е написал: „Новото предаване на ТВ БИ-Папаймихуясраци. Водещ-....“ (без редакция).

 

За разлика от другите постове на Ласкин, които са с ограничена видимост, тези двата са достъпни за всички Фейсбук потребители.

 

Очевидно не са убегнали на екипа на „Папараци“ и те са решили да отвърнат на удара. Затова тази неделя от 22:30 часа ще пуснат папарашки кадри на актьора. Хванали са го да отсяда в заведение през деня и да пие алкохол, след което се качва в колата си и шофира.

 

Дали ще се понрави заснетото на Иван Ласкин и дали отново ще избухне, предстои да видим.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 3 години
-2
Yeah! |..| Ласкин мое да е пияница, ма е готин пич отсекъде. Мноо ме кефи като разлае пцетата. Казал е достатъчно за Перката и надали оттук насетне моа трътлестия трол да замаже положението.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хохо
преди 3 години
-1
Go, go, Ласкин! :)) Факт, БТВ няма как да паднат по-долу вече.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?
преди 3 години
-2
КАКЪВ СКЕЛЕТ НА ЖЕНА БЕ, ПРОСТИ ГОВЕДА! Това е EDDIE - талисманът на IRON MAIDEN, МАМА ВИ ДЕБА СЕЛСКА! На всяка чалгаджийка кътните й зъби знаете, но това не сте виждали! ДИВАЦИ! Иначе Ласкин е прав, макар че си е пияндурник!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени