Лъснаха два нови чата с котетата на Валери! Божинов се жалва, че вече не го взимат на сериозно! (Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/lasnaha-dva-novi-chata-s-kotetata-na-valeri-bojinov-se-jalva-che-veche-ne-go-vzimat-na-seriozno HotArena.net
Лъснаха два нови чата с котетата на Валери! Божинов се жалва, че вече не го взимат на сериозно! (Вижте)

Нови два чата с котетата на Валери излязоха наяве, видя HotArena.

Единият разговор е отпреди седмица, а другият – по-отдавна, като и в двата Божинов се обръща към дамите с дежурното „малко коте“.

 

„Къде си, ейй, бяло коте!? Тук Жоро ми говори за теб, че аз съм бил последната ти надежда“, пише Валери на мацката, цитира в. „Галерия“.

 

Във втория чат пък футболистът не крие разочарованието си покрай скандала с „котетата“.

 

Той си пише с бивша плеймейтка, която е бясна на Божинов, че не е била единственото птиче в кафеза и го предупреждава, че ще го блокира.

 

Пред свои авери ритнитопковецът се жалвал, че покрай скандала, рейтингът му е паднал главоломно. Вече никоя мацка не искала да му върже, а всички подхождали с ирония към свалките му.

5 Коментара

yh

преди 8 години

typak--- nikuleta nahendri li ti go?

Коментирай

678

преди 8 години

Тоя на колко години стана че да се занимава с такива детинщини? Две деца има. Расте май само на килограми, а главата му куха кратуна.

Коментирай

двама боклуци се надпреварват , кой по-тъп

преди 8 години

Колкото взимат мъжете на сериозно жена му, толкова и него жените. Двама боклуци под един покрив не виреят. Дъските здраво хлопат и на двамата. Жалко за децата ,които създадоха. Момчето може и да стане човек, но момичето дълбоко се съмнявам. Ако е вземала характера на майка си- кокетството о злобата ще живее на гърба на славата докато порасне. После ще бъде премятана и изтривалка , като майка си и за подигравка , като двамата. Поживем , увидем!

Коментирай

ЯКО

преди 8 години

Всеки си плаща за дяволъка, казват хората, рано или късно!

Коментирай

Хм

преди 8 години

За Валери не знам, но на Николета бая й го нахендриха. Скъсват я от бъзици и подигравки. По-голям клоун и лъжкиня от нея няма.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.