Лъснаха мръсните интриги в Пайнер! Ексклузивно източник от фирмата разкрива пред HotArena скандални схеми ! (Вижте ги само ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/lasnaha-mrasnite-intrigi-v-painer-ekskluzivno-iztochnik-ot-firmata-razkriva-pred-hotarena-skandalni-shemi HotArena.net
Лъснаха мръсните интриги в Пайнер! Ексклузивно източник от фирмата разкрива пред HotArena скандални схеми ! (Вижте ги само ТУК)

Читателски сигнал

 

Фолк певицата Джена ще се окаже най-лансираната певица в музикална компания „Пайнер“, ако може да се вярва на сигнала от анонимен подател, който бе изпратен до HotArena! Информаторът твърди, че е вътре в нещата и дори изпраща данни в цифри коя звезда от димитровградската фирма колко участия е имала този месец.

 

Публикуваме целия сигнал:

 

„Интересна информация. Певицата Джена, още от сега, има уговорка с фирма „Пайнер“ да стане \"Певица на годината\". Това за мен е несправедливо. Аз съм човек, който седи вътре в нещата и ви казвам с гаранция.. Несправедливо е, защото за сега тя дори няма един тотален хит тази година...

 

Не се знае кога ще има, но вече е сигурно, че тя е на първо място. Участията й са увеличени многократно, за да може да убедят хората колко интерес има към нея... Но истината е съвсем различна. Лицемерието й няма край ! Някои изпълнители се бъхтят като луди, а тя с нейните \"скрити\" начини да действа така подмолно??!!

 

Още нещо: тя искаше да бъде \"Певица на годината\" още миналата година, но \"зложелателните\" й колежки, както тя самата ги нарича, бяха решили да саботират мероприятието! Сега обаче от фирмата са взели мерки това да не се повтори.

 

Като доказателство ви изпращам броя на участията на изпълнителките от фирмата за месец юни.

 

Галена - 10

Анелия - 14

Преслава - 10

Джена - 17

Цветелина Янева - 3

Ани Хоанг - 1

Галин - 16

Гергана - 2

Глория - 1

Десислава - 6

Димана - 3

Емилия - 7

Кали - 5

Камелия - 6

Андреа - 10

Коцето - 4

Малина - 3

Мария - 2

Райна - 3

Роксана - 3

Соня Немска - 1

Татяна - 2

Теди Александрова - 8

Юнона - 2

Яница - 6

Фики – 13“.

 

Възможно е Джена да има най-много участия, защото единствено тя отчита най-голям процент от хонорарите си на „Пайнер“. Говори се, че 70% от тях отиват за фирмата. Логично е продуцентите да имат интерес да я пробутват по кръчми и дискотеки.

5 Коментара

Буболина

преди 8 години

Камелия нали вече не е певица на "Пайнер", а я има в изброения списък.

Коментирай

M

преди 8 години

Галена от тази година намали участията си до минимум и каза,че ще ходи само когато се налага и затова има по-малко.. Както и Янева,но тя от години е така. А Джена пее за мизерни пари и не е с висок хонорар и я викат доли по събори в селата,така че е нормално да има толкова участия.. Иначе отдавна се знае че ламти за награди и реве навсякъде..

Коментирай

фактите

преди 8 години

Истината е, че от две години някъде Джена се ръга отново с Митко Пайнера, за да я направи певица на годината. Дори наградата за 2014 и е била обещана, но когато Преслава разбрала заплашила, че ще напусне фирмата, ако не направят нея певица.

Коментирай

da

преди 8 години

Понеже фирмата е поела ангажимент към нея и са длъжни да въртят по тв реклами с нейни участия...иначе ще има неустойки,иначе спряха да въртят песните и.

Коментирай

o

преди 8 години

Тоя вашия източник си личи, че е мега измислен. Няма начин Галена или Преслава да имат само по 10 участия. Пълни глупости.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.