Лейди Гага няма операции?! Да, бе, да

6022
16 Април 2011, 12:54


Медийното лицемерие е на път да разруши имиджа на ексцентричната певица Лейди Гага. Звездата даде интервю за майския брой на американския Harper’s Bazaar, в което сподели, че никога не би прибегнала до услугите на пластичните хирурзи.„Никога не съм си правила корекции, а много мои колежки имат по няколко. Мисля, че това е най-лошата форма на демонстриране на несигурност. Всеки ден виждате чисто новите лица на моделки и актриси по кориците на списанията. Но аз съм артист и имам възможността и свободата да избирам начина, по който светът ще ме вижда”.

 

На въпрос относно протезите на скулите й, Гага разпалено обяснява:

„Това не са протези. Това са моите кости. Появяват се, когато съм много вдъхновена. Винаги са били в мен, просто чаках подходящия момент да ги покажа пред света.”

 

Мнозина обаче се чудят дали това изказване на звездата е просто жалък опит за оригиналност, след като е очевидна промяната на лицето й в последните години. Едва ли има неин фен, който да не е отчел, че от клюноподобния нос на изпълнителката няма и следа.

 

Дори след най-бегло сравнение става ясно, че Гага се е подложила на някаква интервенция. И ако не става дума за хирургия, то какво е изправило кривият й лицев израстък?!

 

Лицемерието в интервюто за изданието обаче съвсем изумява, когато Гага решава да поясни, че според нея самоубилият се миналата година моден дизайнер Александър Маккуин живее чрез нейната музика.

„Мисля си, че той планира всичко. Точно след като почина, аз написах “Born this way”. Вярвам, че той е в рая с конци в ръце, които използва, за да ни направлява като марионетки.”.

 

Решението на продуцентската й компания да пусне парчето в деня на първата годишнина от смъртта на дизайнера потвърждава подозренията й:

„Когато чух това вече бях сигурна, че всичко се случва под негово ръководство. Даже не аз написах песента! Той го направи!”.

 

Междувременно се появиха твърдения, че скандалната певица използва хомосексуалистите, за да трупа дивиденти за себе си.

 

Певицата е хетеросексуална и дори има годеник, така че песента “Born this way”, в която тя поощрява хората да не се срамуват от сексуалните си наклонности, но от позицията на човек, който е в същото положение, разбира ги и им съчувства.

 

Опитът й да експлоатира името и паметта на починалия дизайнер, който също беше гей, едва ли ще постигне пиар ефекта, на който тя очевидно се надява.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени