Лейди Гага пребита, у нас идва двойничка?

2412
11 Август 2012, 11:00


Читателски сигнал

 

Неизвестна снимка на Лейди Гага, на която певицата е като пребита, се появи на страницата й в twitter, видя буден читател на Hotarena.net. Фотосът предизвика предположения, че не Гага, а нейна двойничка пристига в България днес.

 

 

Официално двойничката на звездата трябва да я пази от напористи фенове. Но някои от почитателите на певицата предполагат, че от екипа на Гага просто се опитват да прикрият факта, че е бита.

 

 

Според последните новини, Гага каца днес в София, само дни след като мениджърите й обявиха, че звездата ще прекара едва три часа в България, притеснена за сигурността си. Ексцентричната изпълнителка отново изненада всички като обяви, че пристига по-рано у нас.

 

 

И докато почитателите на певицата чакат с нетърпение да разберат дали любимката им или нейна двойничка пристига в България, организаторите са изправени пред сериозен проблем. След като родните свещеници се обявиха против Гага, те се притесняват какво ще стане ако тя поиска да посети някой храм.

 

 

Въпреки че преди ден от Светия синод заклеймиха Гага, лаконичния отговор на въпроса беше, че не могат да й забранят да се черкува."В православната религия, всеки има право на достъп до църква, стига да спазва добрите нрави", заявиха те.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени