Лекуват Ивайла Бакалова с ТОК (ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО СЪСТОЯНИЕТО Й)

1709
09 Юни 2014, 12:00


Моделката Ивайла Бакалова още се бори с тежките последствия от травмата, която получи в „Къртицата”. Красавицата ще останe в инвалидна количка и ще се придвижва с помощта на други хора още няколко месеца, научи HotArena.net.

 

„Травмата заздравява, но бавно. Лекарите казаха, че ще съм напълно оправена през септември. Криво ми е, но какво да се прави. Никой не е виновен, просто тъпо стечение на обстоятелствата”, коментира Бакалова, пише в. „Всеки ден“.

 

Болките били особено силни през нощта.

 

Въпреки че първоначално бе съобщено, че възстановяването ще отнеме само месец и половина – два, оказва се, че реалността е съвсем друга. Тепърва Ивайла ще трябва да започне процедури по раздвижване и рехабилитации. „Ще й се правят масажи, обтривки, студени компреси, дори на крака се вкарва ток”, коментираха пред „Всеки ден” специалисти.


Бакалова разказа, че вече е изписана от болница и по цял ден стои вкъщи. Помагат й дори когато трябва да ходи до тоалетна, защото не може да се изправи сама и да се обслужи.

 

„Това е много тежко за Ивайла, защото не е свикнала да зависи толкова много от някой друг, а и дъщеря й Рая я гледа в безпомощно състояние и се грижи за нея, вместо да бъде обратното”, коментираха близки на моделката.

 

Престоят вкъщи и дистанцирането от всякакви светски събития и купони дотежало вече доста на Ивайла. Тя не била свикнала да стои толкова дълго време затворена и да не излиза по партита, за да се среща с хора. Явно обаче ще трябва да свикне с това, защото на красавицата й престоят още дълги месеци възстановяване.

 

Междувременно стана ясно, че от екипа на „Къртицата” са поели всички разноски по лечението на Бакалова и вече са й заплатили дължимия хонорар за ВИП участник в риалити шоуто. Както писахме, тя се е спазарила за внушителните 150 000 лева и е най-скъпоплатения участник в продукцията.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени