Леле, мале! След раздялата с Галин, Галена заживя в апартамента на Домусчиев в най-баровската кооперация! (Наредила да й се направи нова баня, изцяло облепена в плочки на „Версаче“)

https://hotarena.net/laifstail/lele-male-sled-razdialata-s-galin-galena-zajivia-v-apartamenta-na-domuschiev-v-nai-barovskata-kooperaciia HotArena.net
Леле, мале! След раздялата с Галин, Галена заживя в апартамента на Домусчиев в най-баровската кооперация! (Наредила да й се направи нова баня, изцяло облепена в плочки на „Версаче“)

Фолк певицата Галена е новодомка от около месец, разбра HotArena.

 

Популярната фолк изпълнителка е броила 300 000 лева за апартамент от 110 квадрата в жилищния комплекс „Есте” в столичния квартал „Изток”, стопанисван от братята Кирил и Георги Домусчиеви.

 

Жилището е записано на името на Галена, която ще живее сама в апартамента. Това окончателно потвърждава мълвата, че певицата е разделена с вафления бос Галин Атанасов. Според клюката в попфолк средите,

 

Галена е скъсала с Галин заради популярен футболен бос, пише „Уикенд“.

 

По всяка вероятност чалга звездата ще се нанесе в новото си жилище след Нова година, тъй като в момента тече ремонт в апартамента. Галена е поръчала мебели от Италия, като изисквала банята й да бъде разрушена и да бъде изградена отново с плочки на „Версаче”. Според груби сметки певицата ще брои минимум 200 000 лева, за да обзаведе по свой вкус жилището.

 

Засега не е известно дали синът на певицата Стефан ще живее с майка си, или ще остане при баща си. 7-годишния малчуган е първолак във великотърновското училище „Бачо Киро” и едва ли татко му ще позволи детето да бъде преместено през зимната ваканция.

 

Близки до Галена разкриват, че въпреки раздялата между нея и Галин Атанасов, двамата не планират да се развеждат. Причината е тривиална – по закон фолк певицата може да претендира за половината от имуществото на половинката си, придобито по време на брака им. Малко след сватбата си с Галена мъжът й получи 50% дял от своите родители в захарната фабрика „Ден и нощ”, произвеждаща прочутата вафла „Боровец”. Бизнесът на фамилия Атанасови се оценява на над 50 милиона лева. Според последния публикуван отчет, миналата година фирма „Ден и нощ” е реализирала печалба в размер на 7,2 милиона лева.

Вероятно тя отново ще се събере с Галин. Те досега поне 5 пъти са се разделяли и събирали”, допускат колежки на изпълнителката на летния хит „Стара каравана”. Апропо, Кирил Домусчиев е приятел и с мъжа на Галена. След като бизнесмена стана шеф на КРИБ, той покани в работодателската организация и фирмата на Галин Атанасов „Ден и нощ”. На последния бал на КРИБ Галин дойде в компанията на фолк певицата, което леко смути изисканите индустриалци.

10 Коментара

Xax

преди 8 години

Ама много сте тъпи! Ако искате и още 10 пъти ги разделяйте в болната ви фантация, но те ЗАЕДНО! Виждам ги доста често в расторанти им във Велико Търново. Е няма токлова забано и щастливо семейство!Не са се разделяли и няма да се раздлеят, защото са уникално семейство!!! А и само да ви кажа, че и двамата имат апартамент в София от години и остават в него, като имат работа в София! Адски злобни и завистливи сте! То е нормално де.. Щастливо омъжена жена, на върха на кариерата си, красива и обожавата от хиляди фенове- това със сигурност предизвиква във вас.

Коментирай

Измишльотини

преди 8 години

Та Вие ( hotarena.net) имената им не сте написали правилно,какво остава за садържанието на измислената ви "статия"....

Коментирай

DJIDJIBIDJI

преди 8 години

ГАЛЕНА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ РЕЗИЛ В ПОПФОЛК ЖАНРА ,ТЯ Н Е САМО ЧЕ БЕЗСРАМНО СИ ПОКАЗА КАРАНТИИТЕ В ПОРНОКЛИПА ВЪВ ВАНАТА , НО И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ИЗЛАГА КАТО СИ ПОКАЗВА ИНТИМНОСТИТЕ ПО УЧАСТИЯ И КОНЦЕРТИ..ИМА СИН, КОЙТО ЩЕ СЕ СРАМУВА ОТ НЕЯ ЕДИН ДЕН..А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО НАСЛЕДСТВОТО НА ГАЛИО ВАФЛАТА ....ТЕ 2 МАТА НЯМАТ ЗАКОНЕН БРАК, ТАКА ЧЕ ГАЛКА БЛИЗАЛКА НЯМА КАК ДА НАСЛЕДИ БОГАТСТВОТО..ГАЛИН ИМАШЕ ЗАКОНЕНЕ БРАК С ДЕСИСЛАВА КОЙТО БРАК ТРАЯ ЦЕЛИ 8 МЕСЕЦА И СЛЕД ТОВА СЕ РАЗВЕДОХА

Коментирай

Млъкни ма, злобарко!

преди 8 години

Злобарка! Галена и Галин имат занонен брак,бе! В Тайланд сключиха брак А такива мишки като теб има да си мечтаят да имат нейното семейство. Единственият резил тук си ти,парцал! Галена е направила много неща в жанра и е оставила следа. А ти злобарке ще си останеш със злобата и завистта!!!!!

Коментирай

Слончо

преди 8 години

До мършата дето пише, че били женени. Не са, ма! Галена след това отрече брак, ма! Чети глупостите дето пъвро пише Галена и после отрича. Тва в Тайланд не е по български закони и стандарт. Ако лесно се сключваше брак всяка чалга щеше да го прави. Ама не. Стари моми са си

Коментирай

ето какво е направила галена за попфолка

преди 8 години

галена не е направила абсолютно нищо за жанра, освен онова порноклипче,където мърсуваше във ваната ..галена няма никаква стойностна песен, която ще се запомни, галена няма нито един вечен хит..галена разчита само на скъпи клипове които прави с парите на галио вафлата ,но като текст и изпълнение песните и с а гола вода......вечните хитове в попфолка са шампанско и сълзи на ивана, бели нощи на десислава,лъжа е и дяволско желания на преслава,погледни ме в очите на анелия, носталгия и илюзия на глория и бедни-богати на тони дачева

Коментирай

kolio

преди 8 години

a nqkoi zatvarqt burkani za zimata

Коментирай

Смешницоооо!

преди 8 години

Тя не си е показвала нищо, то си е било за нея. На всяка популярна личност може да й се случи да й изтече подобен род клип в нета. Със сигурност и ти си сиги показвала къде ли не, ама няма кой и с лайняна пръчка да те побутне и никой не се интересува, та да знаем. Така че стига завижда и стига писа глупости. :D

Коментирай

Смешницоооо!

преди 8 години

И как си личи, че идеш от някакво дълбоко-провинциално село с тези изрази "стара мома". :D Боже, боже... Ако го бях прочела навреме, дори нямаше труда да си правя да влизам в някаква дискусия с теб. Просто не ти прочетох коментара. Само десетина думи и видях, че са глупости и завистливи брътвежи на поболяла се от завист селянка, която уж не харесва някого, ама много живо се интересува от живота му, следи му интервютата, чете, коментира.. Ех, жалката работа си.

Коментирай

въпроси

преди 8 години

Не знаех, че в ТАЙЛАНД СА ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ? КОЙ ГИ ВЕНЧА ТАМ? Принцесата на ТАЙЛАНД ЛИ ГИ ВЕНЧА?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.