Лелята на Джино като Вера Кочовска, сънувала катастрофата му с мотор (Още за дарбите й на пророчица)

1736
20 Юни 2016, 15:00


Сред приятели и роднини близо 50-годишната Ева е известна като втората Вера Кочовска заради точните прогнози, които прави посредством виденията си. Дарбата на жената е доказана, куп са събитията, които е пророкувала, научи HotArena.

Само преди 3 месеца тя се мъчила да откаже по всякакъв начин племенника си от моторите, тъй като на няколко пъти смъртта й се явявала насън. Дни преди Джино да катастрофира в Чикаго, тя видяла жестокия инцидент. Лелята на победителя във „ВИП Брадър“ е най-близкият му човек в България и Джино не крие, че я обича като втора майка. Именно тя бе роднината, която влезе в къщата на риалитито по време на мисията, при която близки трябваше да изненадат участниците в шоуто.

Чувствам Гино като мой роден син. За мен той все още е детенце, много го обичам“, сподели Ева пред камерите на предаването, заявявайки, че той ще излезе от къщата като големия победител, пише "Всеки ден".

Оказва се, че още преди старта Ева уверила бившия на Джена, че той ще грабне титлата „Най-любима звезда на България“. Освен това жената с пророческа дарба предупредила племенника си, че го очаква авантюра и с жена доста по-популярна от бившата му годеница Джена. Очевидно ясновидката е визирала Преслава, с която Джино завъртя любовна авантюра след края на предаването.

Преди няколко месеца обаче Ева била сериозно притеснена за племенника си. Жената, която живее в София, не спирала да върти до Чикаго, за да вразуми Джино да не се качва на мотор. В продължение на няколко нощи тя сънувала черни сънища, имала лоши усещания, заради което се опасявала, че ще се случи нещо с любимия й роднина. Една сутрин й се обадили да й кажат, че племенникът й е катастрофирал с мотор и единствено бързата намеса на медиците е спасила живота му.

Според Ева дарбата й се дължи на факта, че живее с отворена фонтанела, досущ като Вера Кочовска. Меката част на главата трябва да се затвори още на 5-ия месец след раждането, но при нея това не се случило. Някои медици смятат, че това е трето око, което осъществява връзката с космоса. Ева обаче не обича да разказва за дарбата си, а мълчи предвидливо и единствено на хората от най-близкото обкръжение дава знаци, за да избегнат лоши ситуации. Тя вярва, че способностите й са дадени от Господ, заради което никога не е вземала пари за гледане и предсказания.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени