Лепнаха нов прякор на Алисия (Викат й „смърфиета“ заради Камбуров)

https://hotarena.net/laifstail/lepnaha-nov-priakor-na-alisiia HotArena.net
Лепнаха нов прякор на Алисия (Викат й „смърфиета“ заради Камбуров)

32-годишната фолк фурия Алисия се сдоби с чисто нов прякор, след като стана ясно, че с Мартин Камбуров „мелят брашно” заедно, узна HotArena!

 

Прякорът на футболиста е Смърфа, а в женски род се изменя на Смърфиета, както се наричат героите от анимационния филм със сините човечета.

 

Камбуров и Ася са имали кратка авантюра през 2010г., която сега по стечение на обстоятелствата са подновили, напомня „Всеки ден“.

 

Мартин е известен като един от най-надарените футболяги у нас, а певицата се наслаждава на пакета му вече няколко седмици.

 

„Алисия е много амбициозна и винаги си хваща ергени. Този път е решена да направи всичко възможно, за да задържи Камбуров и да вземе най-после да се омъжи за някой футболист“, коментират из фолк средите.

47 Коментара

rrr

преди 8 години

еее, поне сте й признали, че не ходи да разбива семейства и връзки явно:) чаааак толкова и вие не можахте да си изсмучете от пръстите:)

Коментирай

Христов

преди 8 години

То Бива бива простотия Хот Арена но вашето никъде го няма.Взимайте си протежето Никоета и се махайте.Досаждате на хората дразните ги с тая простачка.Не ни интересува нито колко ви е платил Пеевски нито на кого слугуватеAko обичате не ни занимавайте с простачката Николета и стига сте плюли Алисия че ми иде да се изхрача на статиите ви .

Коментирай

?

преди 8 години

И кой я нарича така ? Само вие от Хотарена и Лозанова! Не съм против Николета , но тя пресолява манджата.

Коментирай

krasi

преди 8 години

Хахахахааха бабета смърфиетаааа! Горкото момче с какви ли прякори и подигравки ще се сдобие покрай нея. Въпреки че аз се съмнявам да има толкова лош вкус, че да се е хванал с тая.

Коментирай

pelikan

преди 8 години

Мартоооо бягай! Чух че Кроколиса си търсела нов осеменител. Последен шанс да стане майка на 40. И последен шанс да си осигури спокойни старини. Издръжката на Валери не стигала, а и няма да е вечна. Детето расте.

Коментирай

Daria

преди 8 години

Martiiii dalech ot tazi gnusna sperma.Celia Vakarel e minal otzad. ISKA BULKA DA STAVA BABETO

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

tia 6te si nameri....no swirkoleta...koiato pora4wa statiite....ne spria vda zlobee...i ima za6to.....golna mangalka....

Коментирай

do dariq

преди 8 години

дрискария здрасти от цял вакарел ха ха

Коментирай

Meri

преди 8 години

Tazi krava ne razbra li che nikoi nqma da e vzeme?! Purvo da se pogledne v ogledaloto kakuv krokodil e i togava da si tursi muj.Deiba i groznata fusta

Коментирай

pppp

преди 8 години

Микс от футбол,попфолк и aнимaционен филм !!!И крaйният продукт е някaкъв текст,който от хотaренa нaричaт стaтия.Вече рaзбрaхме,че сте го зaкъсaли от към стaтий.Все пaк ще е по добре дa не пишете нищо,отколкото дa публикувaте товa велико произведение, излезнaло от зaдните чaсти нa Грозевa.

Коментирай

123

преди 8 години

A ти сигурно искaш дa стaнеш плеймейткa!!!

Коментирай

и

преди 8 години

Дa сигурно Грозевa цялa нощ се е нaпъвaлa и нaй- нaкрaя е из aкaлa нивия прякор нa Aлисия

Коментирай

123

преди 8 години

Aбе ей спрете се!!Вече цялa седмицa пишете зa кревaтните умения,големинaтa нa мъжкото достойнство и склонносттa към групови изпълнения нa Кaмбуров.Aко Николетa го прочете веднaгa ще хукне към Мaртин дa констaтирa вярно ли е товa,което сте писaли.Нaли и нa нея и хaресвaт кревaтните изпълнения с повечко хорa!

Коментирай

12345

преди 8 години

Еми, Алисия не е виновна че е една от най желаните жени, а Николета е от най-самобутащите се, все тя се навира в тях, те не я търсят известна е с това че тя тях гони както става и в момента с бившия и мъж. И на онази Лозанова и се иска един голям ама на, няма..не я искат горката тя затова пак тича след Валери па дано го излъже пак.

Коментирай

ssss

преди 8 години

Много ми е интересно защо не напишете къде и с кого е вашата платежоспособна приятелка Ни Ло.... Какво ли не прави тази жена за пари....

Коментирай

kak ne

преди 8 години

абе Камбуров да не е луд да се хване с тая дъртофела с грозната конска муцуна.

Коментирай

vqrvaite si

преди 8 години

baba aska da vidi kamelia v sasednata statiq.na 44 jenata izglejda po mlada ot alisia koqto e na 30.a toq momak da ne e lud da q vzeme,ne stiga 4e e grozna ami 6te trqbva osven neq i sina i da izdarja i cqlata i ciganska roda,piqvici,koito samo tva 4akat,da barnat nqkoi balak i da smu4kat.

Коментирай

baba asieta smarfieta

преди 8 години

hahahha babeta smarfieta ,idealno i pasva.

Коментирай

:)

преди 8 години

Аахахахаха абе колко и да я оплювате, как и да й викате, явно тя успява да е с мъже за които другите само мечтаят ;)

Коментирай

Rony

преди 8 години

Майки пазете синовете си!!! Спермолисия е на лов за нов татко на Валерко. Кой ще е новият будала и колко ще издържи да се правят на семейство? Залаганията започват да текат сега!

Коментирай

AZ!

преди 8 години

Emi koito moje si go moje!

Коментирай

Do Rony

преди 8 години

Mnogo pravilno maciii sega tazi Gnusolisia shte tursi nov tatko na Valerkoooo

Коментирай

17

преди 8 години

Другия вариант е Николета от Село Караджово пак да раздели някой татко от детето/цата му, ерген не може да й върже просто! Пък тази Алисия как си ги намира все ергени?!? Най - вероятно е много привлекателна и обаятелна жена! А що сте решили, че Алисия иска да се омъжва, то много омъжени са въздух под налягане, като Лозанова примерно!

Коментирай

10

преди 8 години

Ехее браво, право в 10 - ката!

Коментирай

idclub

преди 8 години

kamburov e pederas redovno go ebat v darkrooma i v toaletnite

Коментирай

stela

преди 8 години

вече дори не сте оригинални.Че умни не сте били фенчетата на НЛО е ясно,но да повтаряте едно и също си е тотално падение.Наричате жена на 30 баба. Разбирам,че сте толерантни към етноса на Николинка,но не е гот да раждате на 12 а децата ви на 14.Говорите за клиповете и,че е по-разголена а не се замисляте,че любимката ви е постоянно разголена без да се изисква от сценария на клипа.Търсите под вола теле с всяка глупост която измисляте за една жена която има право да спи с когото си пожелае.Жена,която въпреки всичко има кариера която продължава да върви възходящо (макар аз да не слушам подобна музика).Жена която отгледа едно прекрасно,културно,будно,умно и възпитано дете без помощта на биологичния баща.Жена която след всяко "нападение" от страна на едно дребно и бездушно гномче запазваше достойнство.Не се изложи нито веднъж,не падна на нивото на необразованото НЕЩО.Дама,която е амбициозна и не се предава.Така,че помислете.Да сте като Ася е много по-добре отколкото да си като Николета.Тази жена няма скрупули,съвест,сърце,доброта и не изпитва любов към нищо.За нея няма нищо свято-семейство-деца-НЕ.Ася има живот извън тези странички за разлика от онова чудо.Не се хабете.....С всяка секунда нови 200 човека я намразват заради глупостта и бездарието и....

Коментирай

stela

преди 8 години

Aз миcля,чe твoятa мaйĸa тpябвa cepиoзнo дa ce зaeмe c възпитaниeтo ти.Kaтo ce зaпoчнe oт eзиĸa,нaчинa нa изpaзявaнe и ce cтигнe дo жeнaтa нa ĸoятo ce възxищaвaш,нeщaтa ca ĸpитични.Бaщa ти oт дpyгa cтpaнa нaй-дoбpe дa ти xвъpли eдин пooщpитeлeн бoй. Πълнo пaдeниe.....Kyпи cи eднa ĸнигa и взeми я пpoчeти (aĸo нe знaeш ĸaĸ питaй мaмa,чe Hиĸoлeтa нe знae и нямa дa ти пoмoгнe ). Глyпaвoтo гнoмчe eдвa зaвъpшилo cpeднo eдвa ли e пpимepa ĸoйтo eднa мaйĸa иcĸa зa идoл нa дeтeтo cи...

Коментирай

преди 8 години

Николетке,Валери те беше завел в някакви колиби на Мавриций-беше ти скучно,сега са те завели в Монте Карло и Монако-пак ти е скучно.Явно много ти липсва Алисия.

Коментирай

stela

преди 8 години

Nikoleta-Gnusoleta-Razporeta.Dupkata i e shiroka,vsi4ki iska da i spirat toka.Na maja si slojila kaishka, a pak tq si hapva vsqka p***a.Iska we4no da q snimat,wsi4ki mogat da q imat.Gotowa sam da qm i trici,stiga da sam s goli cici..Wsi4ko moga da ti dam,stiga ti da imash *** golqm. IDEALNO SI PASVA A ? :)

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

Nikoletovice..shshsh tiho tiho.Vidqhme te tebe..Bqgat horata ot teb kato dqvol ot tamqn.Nikoi ne te iska,`e sega umirash ot zloba,`e Asq se razbira s pove4eto hora.Bivshi,nastoq6i,jeni,maje,vse e predpo4itana pred teb....aide stiga,4e 6e posineesh i 6e stanesh o6e po grozna.Taq zloba i teq napuni te zagroziha mnooogo

Коментирай

ПАКЕТИ, ЧОВЕЧЕТА АХАХАХАХАХ

преди 8 години

"......както се наричат героите от анимационния филм със сините човечета." "...певицата се наслаждава на пакета му вече няколко седмици". И това е притенция за статия ахахахахаха! Ама вие сериозно ли ПАКЕТИ, ЧОВЕЧЕТА хахахахха, това извадка от махленска сбирка на Найлон лозанова ли е???

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Тази Милфка яко си плаща да я пишете всеки ден в умрелия ви сайт

Коментирай

stela

преди 8 години

И да се скъсвате да ми триете коментарите пак умни няма да станете.Нито коментара ми беше нецензурен нито нищо.Не се хареса на Николина ли,що ли...факт е обаче,че сте адски смешни

Коментирай

stela

преди 8 години

Пак ще го напиша...Рени майка ти трябва да се погрижи за възпитанието и речника ти.Вие пак го махнете отговора ми,понеже тая горе се изразява много културно,а аз нали псувам...Смешници нелепи.Kak все негативните коментари за ромката изчезват.Тук там оставяте някой да замажете очите на хората.И пак няма да я издигнете в очите на хората.Ясно е вие колко сте обективни-колкото тя е умна..Излагате се.

Коментирай

iskam i az

преди 8 години

i az iskam na nqkakvi kolibi na mavricii,pa ti si stoi tam deto si.na dali e po-hubavo ot kolibata na mavricii.

Коментирай

stela

преди 8 години

Колкото Николета е умна толкова вие сте компетентни и безпристрастни.....Защо изчезнаха не само от мен писани,но и от други хора коментари в полза на Ася....Нито бяха груби,нито не цензурни,нито както пишете,бяха против ДЕТЕТО И....Ако искате оставете само възхваляващите началничката.Никого няма да излъжете.Не я харесват хората,елементарна е,нагла и безочлива....Лека вечер и дано си струва гъзоблизането...

Коментирай

baba asieta smarfeta

преди 8 години

triqt se komentari pisani sre6ti babeta asieta smarfeta.hotarena opraite si bagaviq sait.

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

С толкова неграмотни създания не си струва да си хаби човек ценното време..Ясно се вижда непоправимото въздействие на "жени" като Николета Лозанова върху децата който и подражават.Радва ме единствено,че са все по-малко и по-малко...Успех на родителите ви.

Коментирай

Защо???

преди 8 години

Защо намесвате децата във коментарите си?Явно не сте родители....Нека един ден и вашите деца чуят за вас подобни гнусотии ....Защо сте толкова злобни????Майките-както и да е,не докосвайте децата дори и виртуално.Благодаря Ви предварително!

Коментирай

pppp

преди 8 години

A кaто писaхa,че Николетa" мелилa брaшно"с тримa,зaщо не и измислихте прякори?Ето ви няколко идей!Фереджетa зaрaди турския бизнесмен;зърнолетa зaрaди зърнения бос и перуколетa зaрaди мaлкaтa перукa Михaйлов!!

Коментирай

Как може?

преди 8 години

Дори и жълт сайт да е, толкова вулгарно, толкова пошло, цинично. Простно съм възмутен....."певицата се наслаждава на пакета му вече няколко седмици". И това тук го четат деца-малолетни. Аз за първи път влизам тук и ще е последен. Българи, така наричащи се " журналисти"... Кой Ви издаде дипломата? Изобщо имате ли такава или от околовръстното отидохте в офиса с купени дипломи? Натам клонят нещата. Ходили ли сте по света, чели ли сте жълта преса? Грам етика, грам професионализъм няма в този така наречен сайт. Чували ли сте, че във всяко нещо си има граница и мярка? Ако това е журналистика, аз съм мозъчен хирург. Имате нужда от моята професионална помощ.

Коментирай

Чук

преди 8 години

Свиркулета, Минета, Курволета, Подлолета, Гъзолета, Еблолета, Шизофренета, Лайнолета, Перкулета, на Шиши-лета и безброй мноооого и допадат на Николета. А, ако тръгнем по имена и прякори на е*бачите и...... няма два свята с преражданията да ни стигната да ги опишем.

Коментирай

Дичо

преди 8 години

Не за първи път се трият коментари тук. И когато им напишеш ти отговарят. Никой не е трил коментара ти и ти знаеш добре това. Интересно как не, като е -ДА! На черното бяло казват. И ето, сега се убедих , че не е само с мен това.Тук се оставят само просташките коментари, за да имат алиби да казват , ами те само непълнолетни пишат в този сайт. Има и възмутени родители. как може да лансирате една мутреса пред очите на цяла България, която я знае коя е и какво е постигнала в този живот и по какъв начин. да оставим , как очерняте хора без да имат вина.

Коментирай

NIKI

преди 8 години

АЛИСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ТОЗИ ФУТБОЛИСТ БОЛНИ ФАНТАЗИИ

Коментирай

Нели

преди 8 години

Две статии за нея ,само за един ден....Ако, това не е анти-кампания Алисия, здраве му кажете!

Коментирай

Рая

преди 8 години

Не се ли уморихте да се гаврите с тази жена? Поклон до земята ѝ правя за всичко, което изтърпя.

Коментирай

Bogi

преди 8 години

Това не е вярно за Алисия и Камбуров.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.