Лесни стъпки за натурална визия на грима

2845
19 Декември 2011, 11:56


Всеки сезон модата в макиажа се променя и тенденциите налагат нови цветове, техники на гримиране и продукти. Натуралният грим обаче е винаги актуален и няма да сгрешите, когато и да го изберете. Затова Ви предлагаме няколко съвета как да го направите и да свикнете да го поддържате в ежедневието си.

 

 

Намерете и се доверете на опитен гримьор, който да ви насочва за най-новите и добри продукти, и да ви помага за вашата перфектна визия. Дори и едно посещение на няколко месеца ще Ви помогне да сте в крак с най- новото.

 

 

Цветове

 

 

Започнете с познатото. Повечето жени ползват цветове, които са в хармония със самите тях. Ако ви е по-комфортно например с прасковени тонове започнете да ползвате такива. Зарежете цветовете, които не са подходящи за вашият цвят кожа или начин на живот.  Можете да експериментирате с нови тонове и продукти постепенно ако вече имате изградени навици, с които се чувствате комфортно.

 

 

Качество

 

 

Инвестирайте в хубави гримове. Повечето марки произвеждат гримовете си с идеята цветовете да могат да се смесват за лесно и координирано приложение. Намерете грим, който Ви харесва и експериментирайте с нюансите - това е страхотен начин да започнете да се чувствате по- уверена опитвайки нови цветове или техники. Намерете перфектният естествен цвят на устните. Потърсете червило, чиито цветове не са по- дълбоки от една идея по-тъмно от вашите, за постигане на естествен вид.

 

 

Тайните на козметичната чанта

 

 

Подредете чантичката с вашата козметика и изхвърлете старите неща. Причината е, че старите гримове може да съдържат бактерии. Изхвърлете отворени продукти, които са на повече от една година. В случай, че става въпрос за спирала дори и 3 месеца са много и трябва сериозно да се замислите да я изхвърлите. За щастие повечето продукти с грижа за кожата, като например нощни кремове или слънце защитни кремове имат срок на годност изписан на опаковката. Следете редовно тези срокове и изхвърляйте козметични продукти с изтекли срокове на годност.

 

 

Гланц и спирала винаги с вас

 

 

Носете основните неща, които ползвате със себе си. Употребата дори само на гланц за устни или спирала, за разкрасяване по средата на деня, може значително да допринесе за вашият несравним външен вид и да ви помогне да се чувствате по- уверена. Добра идея е да имате няколко опаковки от това което ползвате редовно, за да можете да носите един комплект в себе си и да имате един комплект у дома или на работа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени