Лесни трикове за деловия грим

2366
20 Декември 2011, 13:00


Гримът е толкова важен за успеха ви в работата, колкото и облеклото. Едно от най- важните правила при този макиаж е никога да не бъде силен, а само да подчертава леко чертите Ви.

 

 

За това Ви предлагаме да се запознаете с три много важни условия в деловия грим и три от позициите които задължително трябва да бъдат изрядни в грима.

 

 

Секретарка

Секретарката е лицето на компанията. Затова ако заемате тази позиция, винаги трябва да се стремите да изглеждате добре. Момичето, което ежедневно се среща с много хора, присъства заедно с ръководството на важни делови, дори и в края на деня лицето й трябва да изглежда свежо. Най- подходящите нюанси са натуралните оттенъци, като в никакъв случай не трябва да използвате ярки и контрастни съчетания на цветове.

 

 

Мениджър

Правилно подбрания грим, ще Ви направи по-уверени в себе си, не само на делови срещи, но и в ежедневното общуване с колегите. На делова конференция, среща или пък преговори е важно да имате безупречен вид, защото се срещате, както с мъже така и с жени. Строгия грим предполага отсъствието на цветови акцент, равен матов тон на кожата, не много ярко червило или гланц, както и подходящ руж в светъл оттенък.

 

 

Бизнесдама

Независимо дали сте собственик на компанията или работник, Вие винаги сте в центъра на вниманието. Това, с което се отличавате от останалите длъжности е това, че трябва и имате правото да направите нещо, с което хората да ви запомнят. Идеален пример е грима на Сандра Бълок, която е направила акцент на очите. Ако харесвате опушен грим, устните трябва да останат естествени. Освен това като друг акцент може да сложите тъмен лак за нокти.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени