Лестър сваля Любов

1704
25 Ноември 2012, 16:02


Никола определено е решил да бъде с някоя от тризначките или и с трите

Още с влизането в Къщата на Големия брат Никола или Лестър, както го наричат, заяви, че иска да има нещо повече от приятелски контакт с тризначките. Той иска с*кс с тях и е на път да го получи - поне от Любов, коментират зрители.

 

Това, което ги подтикна да смятат така, е ситуацията, в която Никола открито и самоуверено, в прав текст попита Любов: "Харесва ли ти да те свалям". С тези думи Никола даде да се разбере, че няма прошка.

 

Той вече оплете Любов в мрежите си, коментират зрителите. Тя е готова, категорични са по форумите, а самият Никола е на път да осъществи мечтата си. Може би ще има тройка, а защо не и четворка, шушукат фенове на шоуто.

 

Все пак Лестър заяви, че си пада най-много по Надежда, но явно реши да закача и Любов, за да види коя ще поддаде. "Явно Любов е по-дашната, а и този много-много не подбира", пишат по форумите.

 

Дали обаче ще станем свидетели наистина на разгорещяване на страстите, тепърва ще разберем, но едно е ясно. младежът от Македония прави всичко възможно да спечели момичетата на своя страна, за да се задържи максимално в играта, коментират пък други.


Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени