Личният гледач на Алисия врътна махалото и надникна в бъдещето й: Първо искай пръстен, после бебе, защото булка няма да се видиш в този живот!

https://hotarena.net/laifstail/lichniiat-gledach-na-alisiia-vratna-mahaloto-i-nadnikna-v-badeshteto-i-parvo-iskai-prasten-posle-bebe-zashtoto-bulka-niama-da-se-vidish-v-tozi-jivot HotArena.net
Личният гледач на Алисия врътна махалото и надникна в бъдещето й: Първо искай пръстен, после бебе, защото булка няма да се видиш в този живот!

Личният гледач на фолк дивата Алисия и е отправил суров, тежък, но справедлив съвет,  който разплакал неутешимо красивата певица, научи HotArena от нейни близки приятелки.

Гледачът се казва Станислав Дочев и имал дарбата да гледа в бъдещото размахвайки махало. Дочев и Дойчева са близки приятели от години. Той се изявява като главен редактор на светско списание. 

Алисия се допитвала до него за всяко решение което искала да вземе. Двамата се виждали буквално всеки ден.
А най-голямата и мистерия в живота й са и мъжете. Ще бъде ли законна съпруга, ще има ли още деца? Все въпроси на които звездата търси настоятелно отговори.

\"Мило, първо искай пръстен, а после бебе. Иначе ти е писано в този си живот да не се видиш булка\",  казал Станислав докато махалото се въртяло със сила равна на центрофугата в пералнята му.

Алисия си тръгнала от срещата разплакана и обещала да го послуша.

10 Коментара

12221

преди 7 години

MRUSNICA DOKATO BESHE S VALERI PAK HODESHE PO TAKIVA I MU PRAVISHE MAGII SEGA OTNOVO ISKA DA ZADURJI BIRMATA NO AKO NEZNAESH TOI E VLUBEN OTNOVO V NAI-GOLQMATA TI VRAGINQ NIKOLETKAAAA

Коментирай

AHA

преди 7 години

тази как не разбра че булка няма да бъде

Коментирай

Velislava

преди 7 години

Koi shte e napravi tazi stara jenica bulka?Vie ludi li ste? Predi dva dni vleze v OMV az rabotq na kasata vupreki ogromnite ochila i se vijdaha bruchkite i ogromnite tumni krugove pod ochite. Na vrata mnogo i lichaha sushto mnogo e stara i zahabena,mladite momcheta kato Birmata nikoga ne biha vzeli tazi za jena.Na vsichkoto otgore bezhe s mrusni drehi mnogo murlqva mi se vidq i s mazna kosa

Коментирай

1

преди 7 години

Колкото и да ми я хвалите като класна , за мен това е една заблудена женица.Да , класна е на фона на Николета , но все пак да си класен на фона на такава като Николета за мен не е похвала, а унижение.Каквото и да си говорим си го върза Валери с дете.Не знам какво е очаквала от един хлапак на 22 и то разполагащ с много пари - да и се върже за полата и да и предложи брак само защото му родила дете.Смешно е! Даже богатите мъже са най-трудни за връзване, защото утре могат да си вземат чантичката да ти плащат издръжка и дори да ти оставят апартамент.Е какво, пак си сама.Богатите мъже имат възможност да се оттърват от теб , точно защото имат пари и не се налага заради битови условия да те търпят.Обаче тази не си взе поука и пак прехвърча на млади и богати.АМи жива и здрава, ама с това мислене и поведение нищо сериозно няма да постигне в личен план.Дори още едно дете да роди, сценарият ще се повтори.Така че спрете да ми хвалите някаква златотърсачка, като и виждаме бройките и отчаяните опити да докопа някой с пари.

Коментирай

1

преди 7 години

... да хване някой с пари та и брак да и предложи.Дори ми е чудно как ако беше толкова класна и интелигентна , колкото я изкарват , как не може да прецени, че мъже като Ники.М , Бирмата, Валери, просто имат пари и търсят известни жени, за да си чешат егото.Това не значи, че биха били с тези жени завинаги.Да, може вече към 35-40 да започнат да търсят нещо по-истинско, ама дотогава едва ли.А Ася все се надява, че ще и се отвори парашута.Ами жалка е, просто си личи какви са и истинските намерения.И си личи както с това поведение и начин на мислене все ще удря на камък.То и Николета същото я прецака, не прецени, че един млад мъж с пари, който има нужда да се развива тепърва, последното което иска е да го вържат с брак и да му натрисат деца.Е може би са го разбрали, след като ги зарязаха и двете, ама поне да си бяха взели поука към какви мъже да се насочат, ако наистина искат нещо сериозно като брак.

Коментирай

mara

преди 7 години

ha ha kolko interesno tuk sa se sybrali otbor otka4eni da komentirat ZABAVA

Коментирай

DO 12221

преди 7 години

Da be 100% e vluben v Ni Lo, prysten daje i kupi i deca shte i prawi, kakto i Mihailiv, Plein, Dimitrov abe celia sviat

Коментирай

stela

преди 7 години

Стара женица...Ти сериозна ли си.......Няма и 40 жената.Да не дава господ да станеш "стара женица",че не те виждам.Леле,това си е срам и позор.Ти си някакво безмозъчно селфи дете............Стара била ахахахахахах още се чудя малко ли си,злобно ли си,тъпо ли си?

Коментирай

stela

преди 7 години

И,че ти прочетох коментара до края-в кое ОМВ работиш,че ми стана интересно?.....Понеже и аз работя в тази верига?А и съм виждала Ася (не на работното си място) и смея да кажа,че нито е сбръчкана,нито с кръгове(макар всички да имаме кофти дни,все пак и тя е човек),нито е била с мазна коса и не е изглежда стара за нищо на света.Това може да го напише само яко сдухан от злоба тийн.Ася е адски обикновена.Мила е и е земна.Аз ако не беше приятелката ми нямаше да се сетя коя е.Страшно земен и нормален човек..

Коментирай

Do Stela Tupoto

преди 6 години

Stela, ti si nai-prostata murla, koqto sum sreshtala hahaha. Selfi dete ahahahah mama ti deeba ogranichena, lelioo! Marsh da si nagledash mandjite, tetke! Kude si trugnala da komentirash iz saitovete, stara i otchaiana strinke! Lichi ti kolko si otegchena i zlonna , kvo skachash na horata, smrudlo! Vseki ima pravo na mnenie, nastupana jaba mrusna! Marsh vuv fekalnata si qma, BOKLUK!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.