ЛИЧНО! Звездите от Dancing stars разкриват тайните си татуси! (СНИМКИ)

7271
18 Април 2014, 13:34


Без една може, но само с една не може. Това е мотото на всеки, който има татуировка по себе си. Всяка една рисунка по тялото означава нещо и носи своята символика, като повечето хора не обичат да разкриват какво се крие зад татусите им.

 

Звездите от Dancing stars обаче се отприщиха да разкрият тайните си татуировки и тяхното значение, научи HotArena.net.

 

„Мисля ти доброто“

 

Това гласи една от татуировките по тялото на танцьора Калоян Иванов. Той е от „заблудените“, които са си мислели, че ще минат с един татус и ще спрат дотук. Да, ама не. Калоян не издържал и си направил втора татуировка, а може би скоро ще има трета.

 

„Ti voglion bene“, гласи едната, което от италиански означава: „Мисля ти доброто“. Другата е голям кръст с ангелски криле на гърба и е направена, след като Калоян катастрофира. „В крайна сметка всеки трябва да си носи кръста“, обяснява танцьорът.

 

Бунтарките

 

Мика Стоичкова има 10 татуировки, като първата я прави едва на 15 години, без разрешението на родителите. За целта Мика е фалшифицирала подписа на майка си. Има звездички зад врата, малка рисунка на лявата китка, а останалите не обича да показва. Или може би показва само на определени хора…

 

Елена Петрова пък прави своя татус, след като животът й се преобръща с участието й в Биг Брадър. Огромният дракон по цялата й ръка символизира нещо много лично за нея, което тя не желае да споделя, пише Блясък.

 

Розите

 

Половинката на Александър Сано Нели Иванова има татус роза на гърба. Това е любимото й цвете и затова Нели решава да го изографиса по тялото си.

 

Партньорът на Албена Михова – Петьо Стоянов, също има роза по себе си, но в доста по-краен вариант. Той е човекът с най-много татуси в Dancing stars. На лявата му гърда е нарисувана приятелката му по доста ексцентричен начин…

 

Вижте всички снимки в галерията по-долу.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 3 години
0
PROTIVNA I NEPRIJATNA NA VAN6EN VID PAK PO HARAKTER
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мъдю
преди 4 години
0
Продуцентът на брадъра, където Елена и Миро се правиха на изоглавени и танцувалното шоу е един и същ. Затова сега я връщат обратно в шоуто, че даже и подсигуряват продължително участие. Големи мошеници, мама им да е-а!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мъдю
преди 4 години
0
Продуцентът на брадърите преди години, където тази шмугла и мърльото Миро се правиха на изоглавени е един и същ. Затова сега я връща в танцувалното шоу, че дори я подсигурява с продължение на участието. Големи ментарджии, мама им да еба!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ay
преди 4 години
0
Тази стана известна вБрадъра благодарение на Мариян и Мая. Тя беше една кръгла нула. Целият формат го изнесоха мариян и Мая, докота Мирослав ревеше като оплаквачка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а
преди 4 години
0
на тази главата и прилича на телевизор ужасно неприятно същество кой въобще го харесва темерут,добре,че онова момче Миро се отърва от нея
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сребрьо
преди 4 години
0
Татусите оставете на мира. Я Елена да разкрие кой тъпкач плати, за да я върнат в шоуто и той ли плати подобаващо, за да остане в него? Не може по друг начин да се обясни, че една от най-некадърните танцьорки стана толкова "ценна" , че трябваше да я реабилитират. На всичко отгоре пича Вензи отпадна, за да остане това недоразумение на природата. А това, че някоя в метрото спряла никому неизвестната й майка, за да каже похвални думи за дъщеря й, е най-новия виц в мрежата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени