Лидия Скалата ОБСЕБЕНА от Алисия! Вижте как й се подмазва (СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/lidiia-skalata-obsebena-ot-alisiia-vijte-kak-i-se-podmazva HotArena.net
Лидия Скалата ОБСЕБЕНА от Алисия! Вижте как й се подмазва (СНИМКИ)

Редакторска плесница

 

Лидия Станоева, по-известна като Лидка Скалата, буквално е обсебена от кандидат-снаха си Алисия, забеляза HotArena.

 

Майката на Жоро Бирмата толкова много харесвала фолк певицата, че не спирала да говори за нея. Бъдещата свекърва постоянно го разпитвала къде е, как е, яла ли е, спала ли е.

 

„Не минава и ден, без Лидка да й се обади, понякога дори по два пъти на ден. Да не говорим, че редовно ходи по нейни участия или се мъкне с нея по заведенията“, разказват дружки на Алисия.

 

За обсесивното поведение на Станоева говори и профилът й в социалната мрежа. Инстаграмът на Лидия Скалата е пълен със снимки на певицата - човек би си помислил, че това е страницата на Алисия. (вж галерията)

 

А под всеки фотос на певицата може да се прочете въодушевен коментар на Станоева, от типа: „Ти си най-милото създание, което познавам“.

 

Причината за подмазваческото поведение на Лидия не е ясно, но според запознати едва ли е искрена в симпатиите си към Алисия

 

М. Грозева

16 Коментара

Сани В.

преди 6 години

И защо да не е искрена!Не виждам причинч да не харесва Алисия,но чак обсебващо чувство да изпитва ,това вече ми е в повече!

Коментирай

123

преди 6 години

П0-скоро е обратното, затова Скалата я нарича "най-милото същество", щото оная й се слага.Колкото да снимките снима се с нея и й слага снимките от чиста женска суета.Лидия е 5-10 години по-възрастна от Ася, но изглежда доста по-добре и видимо по-млада и това е ласкае и е пропуска възможност да го демонстрира. Така че за никаква обсесия не иде реч тук, а за нормална суета от стрна на позастаряващата хубава Лидка, която си чеше егото, че изглежда по-добри и по-млада .

Коментирай

.....

преди 6 години

като сестрички сте!

Коментирай

СКАЛАТА ДА Я ПРОВЕРЯТ КОЛКО ДДС И НАРКОТИЦИ ПРОДАДЕ!!

преди 6 години

ЛИДИЯ СТАНОЕВА-СКАЛАТА..НЯМА ЛИ ДА Я ПРЕБИРАТ В ЗАТВОРА ВЕЧЕ?? ТО НЕ ПРЕВЪРТАШЕ ДДС,ТО НЕ БЯХА КОНТРАБАНДА НА МЕНТЕТА ДРЕХИ,ТО НЕ БЯХА НАРКОТИЦИ!! ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ТРЯБВА ДА ГИ ПОГНАТ!!!

Коментирай

ай

преди 6 години

Алисия май отдавна не поддържа връзка със сина на Лидия, но е хубаво, че са си останали в добри отношения.

Коментирай

Мари

преди 6 години

НАБОРКИ СА И СИ ДОПАДАТ.

Коментирай

истина

преди 6 години

Защо така изглежда като пластмасова и изкуствена тази Алисия, от операциите ли така неестествена стои не знам.

Коментирай

??????????? ko kaza

преди 6 години

6to za prosta ststiq? Haide hotlaina sega iskame da vidim Lozanova pregarnata s Maria Petrova muahahahahahahahahah

Коментирай

g

преди 6 години

Така значи Хотлайна (точно определение им даде ??????????ko kaza),айде Николетка да си прибере лаещите помияри по Алисия,защото всички тук знаем,че този сайт е на близка приятелка на Николета и затова постоянно се пишат суперлативи за нея,а по Алисия се бълва огън и жупел.Ок,не харесвате някого,но трябва ли след като не го харесвате да обиждате непрекъснато този човек?То не беше,че Алися е стара,то не беше,че ходи гола да не говорим,че над 1 милион пъти ги разделихте с Бирмата и ги събрахте.Ами нека поръчителката на тези статии (знаете за кого говоря) да се погледне малко себе си,защото става за смях вече как прескача от единия на другия.Лично аз ако имах такава майка,която цяла България знае как изглежда гола,не дори по бельо как изглежда,щях да се срамувам страшно много...

Коментирай

Joy

преди 6 години

Ами наборки са жениците, разбират се. Виж със сина и картинката е различна. Разликата във възрастта си казва думата.

Коментирай

преди 6 години

Тази Лидия с какво е известна? Работи ли нещо или в болничен зарадинкриза на средната възрастн

Коментирай

Да

преди 6 години

Малко досадно е че все се влачи с нея. Дали Алисия е още с Бирмата, тя си знае,ама пък все да излизаш със "свекървата" сигурно е дразнещо. Както реди Преслава все излизаше с майката.... Иначе харесвам Алисия,винаги е стилна,дискретна ,не се натрапва на никой с личния си живот и не пада ниско,като онази изгоряла ,изтрещяла Николинка.

Коментирай

novina

преди 6 години

Lesbiiki sa, alisia se ebe sus skalata ne s birmoka. S kur kolan ot sex shopa i double dildo se praskat. Mazga navsekade farchi

Коментирай

Цеци

преди 6 години

Сигурно Алисия няма мойка и търси подкрепа от поголяма жена

Коментирай

Sisi

преди 6 години

Изглеждат наборки,нормално е да са приятелки

Коментирай

What?

преди 6 години

Коя е по голямата? Видимо нямат разлика във възрастта?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.