Лилана подкара Мазерати (Всички се чудят: Откъде пари, като не работи?!)

https://hotarena.net/az-jenata/lilana-podkara-mazerati HotArena.net
Лилана подкара Мазерати (Всички се чудят: Откъде пари, като не работи?!)

Позабравената поп певица Лилана се сдоби с чисто нов автомобил на италианската марка „Мазерати“, разбра HotArena!

 

Луксозното возило е в син цвят, а под капака са „впрегнати“ няколкостотин конски сили. Въпреки че не работи нищо, Лилана открай време е почитателка на лукса. Преди да се сдобие с новата си кола, тя караше БМВ, което също е с внушаващи мощност и цена.

 

Всички се чудят как Лили е успяла да си купи толкова висококласен автомобил, при положение, че отдавна е оставила кариерата си на певачка на заден план. Никой не знае къде се е покрила и с какво се занимава в момента, пише „Галерия“.

 

Знае се само, че поддържа висок стандарт на живот. А „доходите“ й... идват или от родителите й, или от някой заможен спонсор.

7 Коментара

ВИКИ

преди 8 години

ЛИЛАНА Е ЛЮБОВНИЦА НА ВАСИЛ БОЖКОВ ОТ ГОДИНИ!

Коментирай

:)

преди 8 години

Lilana e naistina liubovnica na bojkov ot mnooogo vreme. Tova se znae ot godini, a i ot rodnini na semeistvoto go znam, dori ne e taina za semeistvoto!

Коментирай

черепа

преди 8 години

Е па аз й ги дадох. Стига сте й завиждалиииииииииииии! Лилето е гимнастичка и я подкрепям в развиването на кариерата й в домашни условия! На Лилето труда се заплаща добре и отношенията ни се развиват отлично. С напредване на възрастта й , пърхането с мигли зачести и определено става все по усърдно! Имам си вече друга фаворитка, но и от услугите на Лилето няма да се откажа!

Коментирай

ами

преди 8 години

Вие сте много тъпи! Лилана има фирма, занимаваща се със софтуерни продукти, оФци такива!

Коментирай

azz

преди 8 години

О йееее! Да живее бизнес дамата Лили! ЛИЛИ ПРЕЗИДЕНТ, ЛИЛИ ПРЕЗИДЕНТ! Имала е тя фирма за софтуерни продукти...

Коментирай

:)

преди 8 години

I sigurno sami ti si i klient na saitcheto za softuerni produkti, a neshto drugo ne prodava li v saitcheto? Zapoznai ni s biznes razvitieto na edna kurva, lqgashta si s nabor na bashta i. Gladna kokoshka, softuerni produkti sunuva :D

Коментирай

r

преди 8 години

Ami tia e s bojkov znae se ot vsichki az gi vidiah predi godina v sense bara i dori nw se krieha imaha ohrana sednaha si na edna masa

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.