Лили Ангелова РАЗВЕДЕ любовника си! Двамата вече афишират връзката си

https://hotarena.net/laifstail/lili-angelova-razvede-liubovnika-si-dvamata-veche-afishirat-vrazkata-si HotArena.net
Лили Ангелова РАЗВЕДЕ любовника си! Двамата вече афишират връзката си

Лили Ангелова разведе любовника си, научи HotArena.

 

Двамата се криеха досега, но след като любимият й е в развод, вече афишират връзката си.

 

Приятелят на Брадърката се занимава с ресторантьорство и именно по случай откриването на новия му ресторант, двамата се показаха в медиите.

 

Лили и възлюбеният й дълго време се криели, той водел паралелна връзка с бившата Клюкарка на „Папараци“, докато накрая не поискал развод на съпругата си, пише Блясък.

 

Имат голяма разлика във възрастта, но това не притеснява Лили, която по принцип си пада по по-зрели мъже.

 

Предишният й приятел също беше по-възрастен и ужасно богат. Брадърката обаче го зарязва, след като се влюбва лудо в ресторантьора.

17 Коментара

Емма

преди 8 години

Жена му е много по красива от това дебело кебапче.Този е луд или просто е използва за реклама в светският живот.

Коментирай

Буболинчо

преди 8 години

Лилянка-сополанка не е зарязала предния богаташ, но той не й уогди да се разведе.

Коментирай

Мила

преди 8 години

istinskata lubov vinagi pobejdava

Коментирай

преди 8 години

на"отчаяните съпруги" винаги им личат евтините коментарчета

Коментирай

хахахахха

преди 8 години

От този субективен и пристрастен коментар прозира, че не само господинът, но и БИВШАТА му съпругата, силно се вълнуват от личността на Лили...... даже тя повече, защото явно не пропуска да прочете всяка публикация по нейн адрес:):):)

Коментирай

Харесват ми

преди 8 години

Сладки са, тя сияе, той също :):):) Нека винаги са така щастливи, както на тази снимка:) И вече спрете със злобните и безпочвени коментари, вместо да се дразните на чуждото щастие и да драскате тъпи коментари тук, се огледайте около себе си, пък може и на вас да ви се случи нещо толкова хубаво, като на Лили:)

Коментирай

o

преди 8 години

С пистолета до главата ли го е развела? Глупаци. Никой никого не може да "разведе". Човек се развежда сам, защото го иска. Вината е у него, не все у жената. Гледайте го дъртия пръч, на дърти години зарязал жена си и тръгнал да си играе на връзка, купувайки си внимание. Но от собствената простотия никой не може да те предпази.

Коментирай

Нели

преди 8 години

Абсолютно съм съгласна с теб. Крайно време е мъжете да се научат да поемат отговорност за действията си. Много е лесно все и за всичко жените да го отнасят.

Коментирай

Запознат с жена му

преди 8 години

Мили хора, защо не напишете истината, че горкия човек се развежда с жена си заради ниския й морал.Защо не кажете, че го изложи в целия град , породи факта, че спа с бившия приятел на Лили Ангелова.Защо не кажете реалността , че този човек бе унизен отжена си и затова се развежда.Лили , каква вина има, че жена му не си държи онази работа в гащите и, че на стари години ходи да мърсува.

Коментирай

до журналистите

преди 8 години

а прощавайте, ресторантьорът име има ли или е просто "мъжът до клюкарката Лили "

Коментирай

Е ма

преди 8 години

ТОЙ ВСЕ ОЩЕ Е ЖЕНЕН....ПРОВЕРЯВАЙТЕ СИ ИНФОРМАЦИЯТА.А ТАЗИ ЗАГУБЕНЯЧКА ЛИЛИ ПАК СИ МИСЛИ,ЧЕ ЩЕ Е ВЗЕМАТ ЗА БУЛКА.НА 34 год ОЩЕ НЯМА КАПКА АКЪЛ В ГОЛЯМАТА КАРТУНА.

Коментирай

Ива

преди 8 години

Тя наистина с по голяма глава от дядото до нея!

Коментирай

преди 8 години

stiga s tozi PR, molq!!!!Koi e jenen,koi e razveden, veche golqmata taina i t.n. Vuprosnata devoika i god podiums s neq mi Sa susedi Ot pochti dve godini, taka che ne vijdam kude e senzaciata

Коментирай

до журналистите

преди 8 години

Това, че не сте писали материал за тази двойка, неозначава, че са се криели или нещо подобно.Имат доста активен нощен живот, често ги засичам

Коментирай

преди 8 години

Долен талъсъм, куцо врабче :))))

Коментирай

Marlata Lili

преди 3 години

Tova e SMESHKA. Kak pak TOCHNO S BIVSHIA PRIIATEL na Lili spala. Iavno e znaela, che restorantiora i izneveriava s Lili i za da go nakara da revnuva i da se varne pri neia, e spala s bivshia na Lili. A Lili e izpolzvala sluchkata, za da go razvede, shtoto ne uspia s predishnia, ama obicha parite, ta se saglasi na po-beden. Samo i samo za da ne raboti, a toia smeshnik da ia izdarja. I dete mu napravi za da go razvede. Ama to Gospod vsichko vijda, I ISTINSKATA JENA, KOIATO NIAMA MORAL - LILI, shte i se varne tapkano. Toia kato si e JENKAT i na Lili shte i izneveri kato na jena si, i shte vidi Lili kakvo shte pravi posle, bedna, s dete na ratse - kato niama nito obrazovanie, nito kvalifikatsii.

Коментирай

CHICHKA

преди 3 години

Chichkata tuka napravo si ima vid na dreben restorantior s malka kebabchiinitsa, v koiato prodava mazni kebabcheta i evtini kiufteta ot konsko meso, a moje i ot kucheshko. Kato mu gledam glupovatata tikva samo za mirizliva kebabshiinitsa stava.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.