Лили Боянова е трън в очите на Виктория Петрова (Защо не се понасят баджаначките)

2637
16 Февруари 2016, 16:00


Само една жена е в състояние да угаси сиянието в очите на Виктория Петрова. Това е 33-годишната красавица и водеща на новините в Би Ти Ви Лили Боянова, научи HotArena.

Двете се разминавали по коридорите на телевизията в ледено мълчание.
Боянова вече е №1 в негласната класация „най-красива в телевизията“ и това просто стопявало настроението на ледената кралица Виктория, която доскоро беше безспорната мисис на телевизията, пише 'Всеки ден". 

Тя обаче не просто не можела да преглътне възхитените погледи на мъжете в нюзрума, които Лили предизвиквала. Петрова не можела да прости старата авантюра на колежката си с неверния й екссъпруг – оператора Добри. Само 2 години след брака й с него, след рой изневери, семейството им се разтрогна. 

Сред жените, които Добри сменяше като носни кърпи, бе и Боянова, шушукат всички. Журналистката преспала с него още преди връзката им с Вики, но и след брака им пак актуализирали секс авантюрата. И досега екранната половинка на Юксел Кадриев не просто ненавижда жената, прелъстила мъжа й, но се дразнела на пълния й непукизъм към този срамен факт.

Лили Боянова по-малко се палела и опитвала дори да поддържа приятелски отношения с Вики, като се правела, че нищо не се е случило. Избухливата и темпераментна варненка обаче не можела да преглътне горчивия хап, че постоянно трябва да се сблъсква с баджаначката си по коридорите и студията на телевизията. Опитите на Боянова да се държи снизходително и колегиално пък още повече вбесявали буйната варненка, която едвам се сдържала да се оскубе Лили.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени