Лили Иванова: Джиджи-биджи с мен? Магазинът отдавна е затворил!

2841
18 Октомври 2015, 15:00


Лили Иванова е направила интимното признание, че не е била интимна с мъж от повече от една година и не усеща никаква нужда от ласки, разбра HotArena.

 

„Магазинът отдавна е затворил! Който е минал, минал. Другите пропуснаха да се разпишат за историята”, казвала през смях Лили, който е известна с развързания си език в приятелско обкръжение.

 

Примата на естрадата от години поддържа двойнствен образ. В медийното пространство може да се представя като светица, но хората от приятелския й кръг я определят като една от най-разкрепостените.

 

Отдавна прехвърлила 70-те, през последните години Иванова съвсем се е отприщила и спокойно говори пред свои за интимния си живот, преживяванията и предпочитанията си. На по чашка питие езикът на кубратската легенда се развързва и досущ като стара и опитна маман с охота разказва за бурното си минало, не пропускайки да отбележи описателно всички подробности на интимните й партньори.

 

От година насам обаче креватните изпълнения на Лили секнали и то по нейно желание и сега тя е като всяка друга жена на нейните години – без нужда да бъде „обслужвана”.

 

Последната тръпка на изпълнителката на „Детелини” бе шофьорът й, който освен, че й отваряше вратата на колата и мъкнеше торбите с покупки, оставаше често и да нощува в дома й. Левентът, на видима възраст около 35, изпълнява ролята на момче за всичко в живота на естрададжийката, но очевидно вече и той е излязъл от спалнята й.

 

Раздялата била по желание на Иванова, която била затрупана с работа и нямала време да върти и млад любовник, а и вече не изпитвала особена нужда от услугите му. Преживелиците в миналото обаче не й пречели в момента да е в добри отношения с шофьорчето, който продължавал да изпълнява чинно прищевките на господарката си.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени