Лили Иванова гушка кубинец, мачото излекувал болежките на примата

1897
15 Декември 2016, 12:00


Макар и години да е измъчвана от артрит Лили Иванова се е заела на преклонна възраст да усъвършенства танцувалните си умения, научи HotArena.

От няколко седмици млад кубинец на около 25 години посещава дома на примата, за д я учи на сложните техники и пируети на латино танците. Професионалният хореограф посещавал през ден покоите на Лили, тъй като тя няма как да посещава денс клубовете с простолюдието. Кубинецът бил изключително надарен не само в танците. Реститутките от входа на примата забелязали графика му и всеки път гледали да се засекат с танцьора на стълбите. Младият красавец ги впечатлявал с красивата си осанка.

Дали от танците или от приятните емоции след няколко седмици Лили забравила за артрита, дори се похвалили пред близки, че е намалила хапчетата за болежките си. Заради внезапната промяна в квартала подозират, че въпросният кубинец e не само хореограф на естрадната прима. Още повече че тя поначало има афинитет към млади момчета. От години я обгрижват все мъже в разцвета на силите си. Бодигардовете, шофьорите и личните й асистенти са все на възраст 24-25 години, пише „Ретро“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
-3
.....тъй като тя няма как да посещава денс клубовете с простолюдието. Защото май госпожа Иванова е забравила ,че е от Кубрат,как и от къде и с помощта на кого е стигнала до тук!Винаги се е държала,сякаш е извънземна! Не мога вече да кажа дори-моите уважения,защото ги нямам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени