Лили Иванова не отиде на поклонението на мениджъра си (Не изпрати дори букет)

3102
10 Януари 2015, 16:30


Лили Иванова прежали бързо-бързо близкия си приятел и мениджър Стефан Зашев, който умря внезапно на 2 януари, узна HotArena.net.

 

Финансистът бе изпратен от десетки негови приятели и колеги, като поклонението е било на 8 януари в белгийската столица Брюксел, научи „Всеки ден”. Лили обаче така и не благоволила да отиде на погребението, пише „Всеки ден“.

 

Естрадната легенда дори не е изпратила букет, с който да уважи паметта на Зашев, известен с прякора си Сламчо. Той си отиде на 2 януари, след инфаркт, който получил докато бил на работното си място.

 

Появи се и друго предположение за внезапната му кончина - зловещия вирус на СПИН, с който бил инфектиран преди няколко години Стефан. Тази версия се тиражира най-вече и заради факта, че Зашев е бил хомосексуалист и е поддържал множество отношения с представители на своя пол.

 

За близките на Стефан се знае твърде малко. Известно със сигурност само, че има племенник, който живее в България. Той обаче не се свързал с никого от приятелите на милионера и не е пожелал тялото му да бъде транспортирано до България, където да бъдат положени тленните му останки.

 

Говори се, че голяма част от парите на специалиста по фирмени одити ще отидат в сметката на Лили Иванова, която Стефан обожавал от години. Явно обаче тя не е отговаряла на неговите чувства с тази сила, защото светкавично забравила мъката си и съсредоточила силите си за участията си у нас и в чужбина.

 

„Странно е, че поне едно цвете не е изпратила, при положени, че уж така страдаше. Може би не е имала време да отиде до Брюксел, но все пак можеше да намери начин да уважи Стефан, да прати по някого една китка”, коментираха възмутени приятели на Зашев.

 

На поклонението пред богаташа в Брюксел всички дошли с бели рози, които му били любими. „Не плачете, без значение къде отивам след смъртта ми, защото навсякъде имам приятели, които ме чакат”. Тези думи пък били написани под снимката на Стефан в църквата по време на опелото.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Блага
преди 3 години
-2
Не вярвам това да е истина. Лили Иванова може да е дискретна, но е благородна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени