Лили Иванова празнува юбилей тази година! (Разкриха истинската възраст на звездата)

2368
15 Април 2017, 10:16


На 24 април тази година звездата на родната естрада Лили Иванова ще навърши юбилейните 80 години, научи HotArena.


Официално, както я пишат по документи, певицата навършва 78. Самата Лили неведнъж се шегува с възрастта си с думите: "Абе, на всеки мой рожден ден ми приписват по някоя петилетка отгоре. Както е тръгнало, скоро ще премина стоте". Така или иначе, певицата все още има близки и приятели, които могат да потвърдят, че рождената й дата е 24 април 1937 г. Това са бившият й мъж - Янчо Таков, учителката й от предучилищна възраст - 87-годишната Савка Ненова, и "бащата" на "Диана експрес" - Митко Щерев.


Според запознати има голяма вероятност произходът на мита за сменените паспортни данни на певицата да води началото си от един конкретен случай.


За него разказа третият съпруг на Лили - Янчо Таков. Било през далечната 1973 г. и Лили трябвало да замине на прочутия фестивал във Виня дел Мар, Чили. Появил се обаче проблем. Според изискванията на организаторите възрастта на участващите изпълнители не бивало да надхвърля 31 години, а по това време Лили вече била на 34 години.


За целта се наложила промяна в паспортните данни, които били коригирани с четири години назад. Известно е, че обичаната певица винаги е изглеждала много по-млада и по време на гастрола така и никой не се усъмнил във подмяната на личните й данни.


Г-жа Савка Ненова, учителката на Лили от Кубрат в интервюта пред пресата също твърди, че тя е набор 1937 г. Преди време известният композитор Митко Щерев бе поредният познат на Лили, който е категоричен, че истинската й рождена дата е през 1937 г. Той твърдеше, че сам е направил проучване по въпроса, но срещнал големи трудности, тъй като оригиналните документи на звездата били отдавна унищожени.


Така или иначе в официалните документи на Лили Иванова е вписана рождената й дата - 24 април 1939 г. С такава година фигурират и документите й в онлайн регистъри. В Търговския регистър тя е собственик на две фирми отново с рождена година - 1939 г.


Каквато и да е истинската възраст на примата, Лили продължава да е голяма певица. Според близките й и тази година примата няма да празнува официално рожден ден, но със сигурност ще получи честитки, цветя и шоколадови бонбони от силните на деня, феновете си у нас и извън България.


Миналата година Иванова изненада всички, като разпространи снимка на тортата от рождения си ден, на която вместо цифри с годините имаше свещ с формата на въпросителна. Вероятно изпълнителката бе решила да се пошегува с легендата, която всява съмнение за истинската й възраст, предават от България днес.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Смешко
Преди 1 година
-1
Какво значение има на колко е години? Радвала е няколко поколения българи, да е жива и здрава! Малко хора имат нейната дисциплина и талант, хайде да не се хващаме за дреболии, които в крайна сметка никому не бъркат в здравето (или в джоба :). Има на какво да се поучим от нея!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
-3
За всички,които ще се възхитят на външният вид на госпожа Иванова -ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ Я НА ЖИВО......................Става смешно,пошло и гротеско да се публикуват такива снимки на тази жена!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джеки
Преди 1 година
0
Аритметиката нещо куца. Пишете, че през 1973 година вече била на 34 години. Хайде сметнете дали е родена през 1937 година.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени