Лили Иванова с таен ритуал за ЧРД

2151
02 Май 2016, 14:35Лили Иванова спретна таен ритуал за ЧРД. Певицата изпълнила таен ритуал за празника си в девическия манастир в Самоков, научи HotArena.


Лили извършила таен ритуал пред иконата „Летящата Богородица”, а изборът й изобщо не е бил случаен.

Служители разказват, че Лили сама е избрала сюжета на стенописа и е поискала той да бъде изографисан на входа на църквата. Рисунката „Вход Господен”, изобразява влизането на Иисус в Йерусалим и посрещането му с почести.


Седмица по-късно той е разпнат на кръста.


Лили е толкова ентусиазирана от изографисването на сцената, че настояла да плати за целия стенопис. Певицата обаче отказала да бъде вписана като дарител.


Иванова често се отбива в манастира, където я тачат като светица. Винаги ходи тайно, за да постои там и да запали свещ.


Някои от монахините предполагат, че в края на дните си тя ще прекара по-дълго време с тях. Това обаче едва ли ще се случи, тъй като световни феномени са предсказали на звездата, че тя ще си отиде пред публиката и то на сцената.


Най-уплашен от евентуална кончина на Лили е верният й фен – ватманът Илчо, който разчита на нейна финансова подкрепа. По негови думи тя издържа и свой възрастен съсед, като му плаща парното през цялата зима.


А освен това поела разноските и по погребението на съпруга на една от най-големите си почитателки, като й дала 300 лева.


Илчо споделя, че на няколко пъти е посещавал дома на Лили Иванова преди тя да се изолира от околните и да се затвори. В дома си примата не разполагала и с два лева обаче, при цялото състояние, което притежава – всичките й средства се съхраняват в банкови трезори.

Домът й обаче винаги е зареден с руски сладки и бонбони, с които звездата черпи малцината щастливци, успели да прекрачат вратите на дома й.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени