Лили Иванова в разтърсваща изповед: Два пъти губих дете, можеше да умра като куче, тогава не бях известна!

https://hotarena.net/laifstail/lili-ivanova-v-raztarsvashta-izpoved-dva-pati-gubih-dete-mojeshe-da-umra-kato-kuche-togava-ne-biah-izvestna HotArena.net
Лили Иванова в разтърсваща изповед: Два пъти губих дете, можеше да умра като куче, тогава не бях известна!
Списъкът с мъже в живота на Лили Иванова е дълъг като телефонния указател на град с размерите на Пирдоп, но двама са господата,  от които естрадната звезда е очаквала дете – бившият й съпруг д-р Георги Павлов и музикантът Здравко Радоев, научи HotArena.

В края на 50-те години двата аборта и сложните гинекологични операции, които певицата претърпяла в провинциални болници, едва не й коствали живота.

Първият път, когато направила аборт, Вечната Амбър била все още била никому неизвестната Лиляна Иванова Петрова. Тя била омъжена за кубратската си любов д-р Павлов, с ког ото се запознала докато работела в местната болница като медицинска сестра. Вторият аборт Лили направила  от популярния музикант Здравко Радоев докато все още била омъжена за д-р Павлов.

„Не страдам, че нямам деца. Не съм и длъжна да обяснявам защо няма деца. Но публиката заслужава истината. Днес твърдя, че въпросът защо нямаш деца никога не трябва да се задава на нито една жена. Дали има деца, дали няма, защо няма. Всичко е Божа работа. Бог знае защо ме е създал. Оперирана съм два пъти  от извънматочна бременност. Това е моята драстична история. Недейте да мислите, че тогава лекарите бяха много по-добри  от сега или че обслужването по болниците беше по-качествено. Можеше като куче да те оставят някъде да умреш. Тогава не бях известна”, разкрива в автобиографичната си книга „Истината” естрадната прима.

Първият аборт Лили направила по време на концерт в Разлог. Певицата загубила много кръв и макар че нейната кръвна група А не била  от редките, се оказало, че няма банка, за да й прелеят. Тогава един  от лекарите се съгласил да стане кръводарител и така я спасили. Оцеляла на ръба.

Проблемът, заради който Лили няма деца и заради който е в устата на хората, се повтаря пак на път, но този път в Ловеч. Лекарите я оперирали заради симптоми на апандисит, но когато  отворили корема й, установили друго. Лили получила кръвоизлив и наведнъж медиците извършили две хирургически интервенции. Премахнали и една  от маточните й тръби. Тъй като след операция  от апандисит вода не се дава, на третия ден Лили се обезводнила и ослепяла.

„Не мога да виждам, не мога да говоря, не мога да чувам. Схващат се всички лицеви мускули. Ослепявам и казвам: „Не виждам и не мога да говоря”. Те ме виждат и се чудят какво става. Правят консултация докторите и само един  от тях се сети: „Вода дадохте ли му на това момиче?” „Ами, не сме”. „Е, защо?” „Ами, защ ото има апандисит”. „Да, но има и друга операция. Веднага влейте физиологичен разтвор”. И ме оправиха”, връща се назад към кошмарните си спомени кубратската легенда.

2 Коментара

Някоя

преди 6 години

Има дете , изоставено , понеже е с увреждания ! Всички по възрастни знаят !

Коментирай

Tapachka

преди 6 години

Njakoja kurwo, idi se gramni be. krokodil!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.