Лили Иванова влюбена в 29-годишен (Разкрития кой е)

2159
07 Ноември 2014, 10:48


29-годишен любовник завъртя главата на Лили Иванова, узна HotArena.net.

 

Примата на българската естрада толкова лапнала по агнешкото, че сън не я ловял.

 

За съжаление, до момента чаровникът не отговарял на чувствата й, което я съсипвало.

 

Възлюбеният на певицата също имал музикални качества. Той се казвал Юли и завършил съвсем наскоро специалност „Класическо пеене“ в Консерваторията. Преди това се препитавал като рекламно лице на различни марки. Още от 10-годишен бил луд фен на Лили и я преследвал по всички концерти, пише Всеки ден.

 

По това време естрадната прима нямала и идея, че някъде там сред всичките й фенове стои и бъдещата й голяма, но невъзможна любов. Двамата се запознали съвсем случайно. Юли бил много близък с един от музикантите на Иванова и веднъж чакал приятеля си след тяхна репетиция, на която се подготвяли за предстоящия й концерт в НДК.

 

Певицата ги засякла и поискала да се запознаят. По това време тя все още не подозирала, че Юли е гей и всъщност е гадже с музиканта. От тази среща насам Иванова напълно се променила. Почти през ден питала своя колега за „онова младо красиво момче“ и дори дала идея да се съберат заедно на вечеря у тях.

 

Именно по време на тази среща Лили разбрала, че е влюбена в гей, но това не променило отношенията й към него. На момчето, което направо обожавало естрадната икона, пък не му и минавало през ума какво се случва в главата на Лили.

 

За това знаели само най-близките й приятели, както и личната й охрана, на която Иванова споделя всичко. „Каза, че е лудо влюбена в сините му очи и в погледа му. Бил страхотен, а отгоре на всичко и умен. Такава не съм я виждал. Когато говори за този човек, очите й святкат и тя е много щастлива. Нищо че не могат да бъдат заедно“, споделя наш източник, близък до връстницата на фараоните.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени