Лили изхвърлила с охрана от клуб Евгени Минчев (Пиарът не може да преживее, че примата го е низвергнала)

1997
08 Декември 2015, 17:21


Въпреки силно изразеното си его, Евгени Минчев не може да преглътне факта, че е отритнат от самата Лили Иванова, разбра HotArena.

 

Примата на естрадата винаги е демонстрирала пренебрежение към бившия ватман, който обаче е свикнал да бъде харесван и обичан от повечето ни знаменитости. Именно недолюбването на Евгени от естрададжийката е една от големите болки на Минчев, категорични са приближени до пиара, пише „Всеки ден“.

 

Макар с днешна дата обявилия се за лорд да отрича, че харесва мега звездата, в действителност той бил върл почитател на творчеството й още от тийнейджър. Знаел повечето й песни наизуст и често си ги пускал за удоволствие. Нерядко припявал и над тях, издават още от обкръжението му. В същото време, ако му потърсят мнението за Иванова, той не пропускал да отправи злъчен коментар по неин адрес.

 

Какво е Лили Иванова без българите? Ние прислужваме на нейната звездност и тя трябва всяка сутрин да благодари на тези 7 милиона, които я обичат, защото никъде по света го няма това!“, отсече преди време светският хроникьор. Тези, които са запознати надълбоко с отношенията им, обаче са на мнение, че той я критикува не за друго, а заради това, че Лили не го е признала като личност и е отказвала да се сближи с него. Също така винаги е избягвала компанията му в редките моменти, когато се засекат на мероприятия.

 

Историята помни дори случай, в който Лиленце Пиленце имала участие в столичен клуб. Минчев бил сред присъстващите на партито, но поради негови пиянски изцепки примата много му се ядосала и наредила на охранителите си да го изхвърлят от заведението. Двама гавази подхванали Евгени и го извели от клуба. Именно тази изцепка е запалила най-вече враждата помежду им. Позорната случка оставила твърде ярък отпечатък на самочувствието на Евгени. Затова той не може да й прости, а от своя страна примата няма никакви намерения да общува с ексцентричния пиар дори и по работа.

 

Лили истински го презира. За нея той е лицемер и използвач. Не може да си позволи да има такъв човек до себе си като приятел“, коментират от обкръжението на Иванова. Те припомнят и случая с Йорданка Христова, с която преди година влязоха във „ВИП Брадър“ като приятели, а след това нееднократно я унижаваше по време на престоя им в Къщата.

 

Запознати издават, че навремето Минчев се е опитвал да се сближи с Лили покрай нейния продуцент Стефан Зашев. Той обаче така и не му подсигурил вниманието на естрадната звезда.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени