Лили краде Крисия от Слави! Виж подмолните й номера!

3598
24 Ноември 2014, 13:55


Лили Иванова се опитва да открадне Крисия Тодорова от Слави Трифонов.

 

Примата на бг естрадата тези дни се запозна с талантливото момиче и вече го прикотквала с примамливи предложения, узна HotArena.net.

 

Лили искала да се сближи с Крисия, за да вбеси Слави Трифонов, с когото има вражда от много години.

 

Изпълнителката на „Детелини“ поздравила българската гордост на тазгодишната детска „Евровизия“ за завоюваното второ място и й заявила, че би могла да й помогне в бъдещата й кариера с ценни съвети и напътствия.

 

„Внимавай да не се подхлъзнеш и да започнеш да пееш чалга, че тогава ще е жалко за таланта, който притежаваш. Ако те взема под моето крило, ти обещавам световна сцена, без да се налага да пееш глупости“, заявила примата на талантливото хлапе, пише Всеки ден.

 

Приближени до Иванова разкриват, че тя въобще не мисли да се занимава с Крисия, а просто иска да направи мръсно на най-големия си враг Слави Трифонов, който е откривател на таланта на 10-годишното момиче. „Лили е съставила пъклен план за отмъщение. Тя иска да „открадне“ Крисия от Дългия, за да му върне за многото години, в които й се подиграва и прави шоуто си на неин гръб. Лили най-много да продуцира 1-2 песни на Крисия и после да забрави за нея“, издават запознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени