Лили с яка охрана на морето, 10 гарда я пазят! От какво?!

1246
30 Август 2014, 12:00


10 гарда ще пазят Лили Иванова на морето, узна HotArena.net.

 

Те обаче няма да имат право да говорят с нея и да я безпокоят по какъвто и да е начин. Мускулестите момчета са телохранители, наети от общината в Созопол, където естрадната икона ще пристигне след около два дни.

 

Певицата е част от фестивала „Аполония“, като ще закрие със свой концерт на 4 септември културното събитие. За безопасността на Лили ще бъдат взети най-добрите в бранша, а за престоя й специално ще бъде наета цяла къща в красивия курорт. Достъпът до Лили ще е силно ограничен, за да бъде спокойна Вечната Амбър, че никой няма да я безпокои по време на репетициите й. Звездата се опасявала и от папараци, които по традиция дебнат наоколо, за да увековечат всяка нова бръчка по лицето и деколтето й, пише Всеки ден.

 

„Сигурни сме, че няма за какво да се тревожи! Ще се отнасяме към нея така, както заслужава звезда от нейната категория и няма да пестим средства“, коментират от общината. Междувременно курортното градче вече се пука по шевовете от желаещи да присъстват на „Аполония“, а цените на нощувките са станали тройни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
От какво ли?!
преди 3 години
0
От старческо слабоумие!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени