Лили се провали с последния си проект, никой не иска дисковете й

1579
25 Януари 2016, 15:00


Изключително слаби продажби регистрира последният проект на Лили Иванова, научи HotArena.

Малко преди Коледа естрадната прима изкара на пазара колекция от дискове с най-известните си песни под името „Невероятно“. Тя се разпространява чрез веригата хипермаркети „Лидл“, но уви към момента тиражът изобщо не се харчи добре, пише Всеки ден.

Дисковете се търгуват срещу сумата от 50 лв. За стандартите на страната ни това е изключително висока цена, коментират в музикалния бранш. Именно и заради това стелажите с дисковете си стоят непокътнати, а клиентите, дори и да харесват певицата, са категорични, че такава сума не биха могли да отделят, за да притежават най-доброто от творението на Лиленце-Пиленце.

От персонала на „Лидл“ разкриват, че откакто веригата съществува в България, не са имали по-непродаваем продукт. Провалът на Иванова бе признат и от най-големите й почитатели. Те са на мнение, че ако не си ценител на примата, едва ли ще имаш нужда от тази колекция с дискове. „Повечето песни, които са включени, не са познати на публиката. Трябва да си заклет ценител, че да тръгнеш да слушаш всичките тези песни“, коментира фен на звездата.Този път Лили няма да се нагуши от продажбите на албума си, потриват доволно ръце конкурентки на примата в естрадния бранш.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Doli
преди 2 години
0
Лили много точно е избрала заглавието на диска си- ''Невероятно''., наистина НЕВЕРОЯТНО висока цена от 50 лева за удоволствието да я слушаш по време на криза. Малко да ''слезе на земята'' и да види, и почувства българската действителност каква е, преди да поставя такива високи цени. А иначе дисковете и ще обират праха по рафтовете в магазините...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 2 години
-3
Моето уважение към госпожа Лили Иванова,но скромното ми мнение е,че вече трябва да обърне внимание на възрастта си и да спре да пее! Колкото и ужасно да звучи,за всяко нещо си има време!Има хитове,които остават и ще се слушат вечно,но...........! 50 лева за диск,ами съжалява ,ама тя не е ли на ясно с живота и кризата, налегнала българина! Здраве и дълголетие пожелавам, на госпожа Лили Иванова!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени