Лили уволни от ревност любимия си китарист. Звездата бясна, че Бисер пише песни за друга певица

4508
18 Април 2013, 15:31


Примата на българската музика Лили Иванова отново показа острите си нокти, видя HotArena.net. Вбесена, че любимият й китарист е написал песен за половинката си, вместо за нея, Лили изгонила музиканта, с когото работи от 10 години.

 


Лили Иванова има славата на властна господарка и не търпи, когато някой от обкръжението й не се съобразява с нейните изисквания. Твърди, че е перфекционистка и е много взискателна към хората, с които работи. Певицата не понася музикантите й да работят с друг изпълнител и не се колебае дори да уволнява, ако някой й измени.

 


Точно такава съдба сполетя дори любимия й китарист Бисер. Дългокосият хубавец разтапяше сърцето на примата и тя не спираше да го хвали по интервюта, а и пътуваше с него неизменно по всичките си участия.


Но щом разбрала, че той е написал песен за гаджето си Нора Караиванова, не се поколебала и го уволнила. Музикантът помолил звездата да направят някакъв компромисен вариант, но Лили направо го изгонила.

 


Според други музиканти обаче примата ревнувала любимия си музикант и повече от обикновен колега. Слабостта й към дългокосия музикант личи и от поведението й на сцената — тя непрекъснато се увърта около него и му се натиска уж само за шоуто.Поведението й е странно предвид факта, че самата Лили преди време взе Нора под крилото си и не спираше да я хвали за гласа, професионализма и сценичното й поведение. „Тя е една от малкото млади стойностни певици в България”, твърдеше Лили тогава. Тя дори записа песен, чийто текст е на Нора, пише „Всеки ден е”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени