Лили вдигна жесток скандал в ресторант! (Направи родни баровци на нищо, вижте какви заплахи им отправи)

2937
26 Юли 2015, 14:04


Чутовен скандал, подхождащ само на примадона като нея, вдигнала Лили Иванова в столичен ресторант, узна HotArena!

 

Панаирът се разиграл в понеделник вечер в столовата на един от най-елитните столични хотели, където в компанията на свои приятели, изпълнителката била на вечеря. Запалена цигара в заведението обаче подлютило Лили както никога досега, разкриват очевидци а панаира. Със своите 40 килограма тя решила да търси правосъдие - защо се нарушава забраната за пушене на обществени места, пише „Уикенд“.

 

Динозавърката на родната естрада е известна с неприязънта си към цигарите и отделяният от тях дим. В последно време изпълнителката на „Детелини” буквално е стерилизирала средата си и околния въздух, целейки да неутрализира до минимум цигарения пушек.

 

Преди години Иванова плесна радостно с ръце, след като парламентът одобри Закона за забрана на пушенето на обществени места. Естрадната легенда се обяви за върл привърженик на правителството, заради мерките, които предприема за опазване здравето на населението.

 

Именно погазването на закона вдигнала кръвното на певицата преди няколко дни, когато със свои приятели тя вечеряше в скъпарски ресторант в столицата. От няколко маси през нейната обаче се разнесло дим, който стигнал до чувствителния нос на Иванова и тя решила да вземе нещата в свои ръце.

 

След разговор с управителя на салона се оказало, че в ресторанта е седнал безпардонен новобогаташ, който замаян от финансовите си възможности, си позволявал да пали пура където и да е, без да се съобразява със закона.

 

Убедена в правотата си, Лили започнала да търси всякакви контакти и връзки, за да бъде глобен нарушителят на чистия въздух. Певицата се свързала с оператор на денонощната линия на Здравната инспекция, която е отговорна за спазването на Закона за тютюнопушене на обществени места.

 

Въпреки разговора обаче така и не дошъл инспектор на място, тъй като часът бил малко след 21 и на практика никой не бил на работа. Иванова обаче влязла в ролята на инспектор, като помолила лично пушачът да си изгаси пурата и уведомила управителя, че тепърва ще се разправя с тях и оттук насетне кракът й няма да стъпи в това заведение.

 

От приятелския кръг на естрадната изпълнителка обаче споделят с усмивка, че лакомията на певицата е далеч по-голяма от омразата й към цигарите. По време на нейни участия, дори след въведения закон за забрана на тютюнопушенето на обществени места, мнозина сред публиката палят фас, докато се наслаждават на песните й.

 

В тези случаи обаче Иванова показва двоен стандарт, тъй като вероятно заради високия си хонорар позволява на клиентите да правят каквото пожелаят срещу нея.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гост
преди 2 години
0
Всички трябва да реагираме като Лили Иванова ! Само че ,ако аз - обикновен човек реагирам ,сигурно охраната на ресторанта щеше да ме изхвърли! Значи остава институциите да реагират денонощно на сигнали и да има големи глоби и едновременно задържане на нарушителите! Какво от това ,че тоя маймун има пари ,за да си избива комплексите ли ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
adolf
преди 2 години
-1
ами вярно е,че цигарите дразнят доста от много престарите хора
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени