Лили захвърли токчетата! Напреднал артрит мъчи естрадната прима

1804
30 Юни 2017, 14:00


Лекарите забраниха високите токчета на Лили Иванова, узна HotArena.

 

От няколко месеца насам 78-годишната прима на естрадата е захвърлила кокилите от ежедневието си и се качва на 15-сантиметрови токчета само по време на концерти и публични изяви, забеляза репортер на „Таблоид“.

 

Лили е известна със страстта си към високите обувки още от зората на 90-те. Изпълнителката на „Детелини“ е обсебена от токчета и ботуши заради ниския си ръст от едва 154 сантиметра. Примата на родната естрада винаги компенсира височината си с кокалести обувки, които често са с 10-15 сантиметра ток. Паралелно с това обаче Лиленце-Пиленце обича да казва, че най-скъпите парфюми винаги са в малки шишенца, визирайки именно размерите си на миньонче.

 

ЕГН-то обаче си казва думата и през последните 10 години Лили страда все по-често от силни болки в краката вследствие на артрит, който се изостря от лошо време и разходки на високи токчета. Поради тази причина лекарите са забранили на легендарната блондинка да се качва на токчета, за да не си направи още по-голяма беля.

 

През последните няколко седмици болката в краката на Лили била нетърпима и дори не й давала покой да заспи. Поради тази причина тя избягвала каквито и да е излизания и публични прояви, тъй като не искала да става обект на присмех заради бабешкото си бавно ходене. Иванова на няколко пъти викала личния си лекар, който й поставял обезболяващи инжекции, отделно й препоръчал при движение Лили да използва помощен предмет.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени