Линч срещу Миглена Ангелова в мрежата (Няма да повярвате защо)

https://hotarena.net/az-jenata/linch-sreshtu-miglena-angelova-v-mrejata HotArena.net
Линч срещу Миглена Ангелова в мрежата (Няма да повярвате защо)

Истински бунт срещу Миглена Ангелова избухна в мрежата. Най-любимата звезда на България неочаквано се оказа на прицела на еколози и защитници на животните, научи HotArena.

Повод за вълната от недоволство срещу тв водещата е фактът, че тя отглежда змии у дома, които храни с мишки.


„Какъв човек трябва да си, за да гледаш как изяждат невинните животни пред очите ти”, гласят коментари в мрежата. „Това си е чист садизъм?!”, смятат други, пише „България днес”.

Самата Миглена Ангелова пък бе нарочена за истинска змия. Според потребителите, тя самата се е превърнала в такова същество и това обяснявало факта, че никой мъж не можел да я изтърпи за дълго.

8 Коментара

игор

преди 7 години

Вие сега ли се усетихте каква усойница е тя!Въобще не е всенародна любимка!Едва ли българите са гласували за тази долна кучка,която развали толкова семейства.Гнус!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Каква любима звезда на БГ. е тази жена!Прав е Игор-същинска усойница! Какъв беше този цирк с предложението за брак на Стефан в На кафе! И как се държа само,какви пози ,чупки и отврат!Това ,че си храни змиите себеподобни с мишки,е на-малкият проблем!То и в природата е така,по слабият е изяждан!Проблема е,че българският народ отново разреши да бъде измамен на дребно с ЛЮБИМАТА ЗВЕЗДА!!Но.........всички знаем как е,ами ето така е!!!Ахахаххаааа!!

Коментирай

хаха

преди 7 години

Хубаво си си харесала коментара самичка, но е някак много очевидно. Толкова са ти важни лайковете вече, че чак сама се подрепяш! хахаха

Коментирай

до малоумния коментар на Игор

преди 7 години

Те са си нейни семействата. Тя ги е създала, така че като иска и като прецени, ще ги разваля. Това си е нейна работа. Гнус си ти, при това пишещ простотии и неаргументирани глупости.

Коментирай

Diqna

преди 7 години

Че е умна,спор няма,но пък да имаш хиляди деца от различни мъже и хиляди бракове,поне да не сключва брак,че после да се развежда,но какво ли й пука на Мигленчето: )

Коментирай

hhhhhhhhhhhhhh

преди 7 години

spri s cifrite malko a............................

Коментирай

Nel

преди 7 години

Прав си Игор, ах, колко си прав! Обаче явно много хора ни виждат, ни чуват, ни се усещат като ги манипулират. Тя просто седна и под формата на разговор с Емануела пред камерите се само възхвали и умело и убедително орезили останалите. Народа й повярва...

Коментирай

гадината мегла

преди 7 години

Гнусна жена а тези дето я подкрепят са два пъти по гнусни

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.