Линдарева се върна при женения си любовник! (Онзи, който я изпя на Калканджиева за Тачо)

3077
13 Май 2014, 17:30


Моделката Зорница Линдарева, която се намърда в леглото на съпруга на Жени Калканджиева, отново реди ходове, с които изумява обществото. Тя се е върнала при предишния си любовник, за когото твърди, че най-накрая е зарязал официално жена си. Именно той я издаде на шефката на „Визаж“, че извънбрачната му заигравка има връзка с нейния любим, научи HotArena.net.

 

Връзката на Линдарева с информатора на Жени е била доста скандална. 3 години я е лъгал, че ще се разведе. Веднъж го е засякла с жена му и двете им деца в мола и се спряла при тях. Бутнала го по гърба и му казала: „Какво правиш тука? Как сте семейно?“. Той й отвърнал с: „Тръгвай, за да не стане проблем!“.

 

Тогава съпругата му я хванала за ръката, та й оставила синина за доста дълго време. „Бута ме, дърпа ме, блъска ме, обижда ме: „Погледни се каква си, що си, махни се, ти преследваш мъжа ми!“, пише в. „Шоу“.

 

Зорница й обяснила, че той от три години я лъже, че ще се разведе и че той е този, който преследва. Поставила му въпрос – коя от двете избира и той отвърнал, че избира жена си.

 

Три часа след случката той писал на Линдарева SMS, че така е трябвало да каже, но тя го отрязала. След това се е залюбила с Тачо, а през времето, в което били заедно със съпруга на Жени, другият се развел.

 

Със Стефан Манов са приключили в момента, в който е заминал за Испания. Той я изтрил от Фейсбук и не са имали никакви други контакти.

 

Извинила се на Жени Калкданджиева в социалната мрежа на лично съобщение, тъй като се е поставила на нейно място. Представила си е картинката как когато стане на 40 да прочете във вестниците как някаква млада кифла говори за нейния съпруг и детето й. Поискала прошка, а Шестата в света й отвърнала, че всички хора правят грешки.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени