Линдарева сензационно: От 15-годишна съм по психиатри! (Разтърсваща изповед)

3004
13 Ноември 2014, 16:12


Зорница Линдарева за пръв път подробно разказва за булимията. Тя споделя какво е да извървиш пътя от наднормено тегло до тава - под нормата, какво й дава болестта и с какво я ощетява, узна HotArena.net.

 

Моделката разкрива, че припадакът й след гостуването в „На кафе“ е следствие от напрежение и недохранване. Въпреки че стресът е от шоуто, тя изтъква, че от екипа и най-вече Ани Владимирова доста са й помогнали.

 

„Представих по възможно най-лошия начин в първите 10 дни. След това се стабилизирах. Извикаха най-добрите специалисти, психиатър, психолог, които ми изписаха най-добрите медикаменти. В Къщата на няколко пъти ми ставаше лошо, но благодарение на медикаментозната терапия и на Ани Владимирова съумях да си стъпя на краката“, категорична е Линдарева в интервю за в. „Уикенд“.

 

Заради хранителносто си разтройство от 15-годишна Зори обикаля терапевтични школи и психиатри за лечението си. Преминавала е през тежки състояния, включително и хоспитализации. Затова е избрала да учи и психология, за да може допълнително и сама да може да си помага.

 

Дори подробно обяснява как е станало така, че да се разболее: „От 15-годишна започнах с хиперфагия, което е преяждане, апетит към калорични и вкусни храни. Беше компесаторна реакция, от някакъв чисто психологически дисбаланс на самооценката. Самочувствие си набавях неосъзнато, хранейки се.

 

След това дойде наднорменото тегло. После диетите - оттам проблемите с гастроентерологичния тракт, оттам хормоналните изменения… Всяка една фаза траеше по няколко години. След това започна булимията. Тя продължи около 7 години. Имала съм случаи, когато съм повръщала по 30 пъти на ден. Вследствие на соковете, които се отделят при повръщането, ми се изрониха и окапаха задните зъби. Косата ми оредя и опада.

 

Имах много тежки последици, но след това се стабилизирах. До ден днешен, когато изпадна в стресова ситуация, се получава рецидив под формата на анорексия, невроза. Тоест губя апетит и стават тези неща, които демонстрирах в Къщата през първата седмица на „ВИП Брадър”.

 

Съжалява за срама и неудобството, което е причинила на родителите си с участието си във „ВИП Брадър“.

 

Корекции по тялото има – правила си е устните, бюстът, а зъбите й са изцяло подменени. Подлагала се е и на процедури за извайване на тялото.

 

Зорница не иска да се жени, но признава, че са й предлагали брак: „Преди 12 години имах приятел богат турчин. Той ми подари диамантен пръстен, който и до днес е някъде вкъщи. Поиска ми ръката на турската ривиера. 2-3 пъти са ми предлагали брак заможни чужденци“.

 

Въпреки непрекъснатото говорене за скъпи бижута и пари, Линдарева не счита, че е златотърсачка. Дори колата и апартамента й не са от мъж, а от родителите й. Но не крие, че държи партньорът до нея да е силен в няколко аспекта. Първите пари е изкарала от ревюта, както от хонорари от снимки и реклами. Винаги е работила и в семейната фирма.

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени