Линдзи Лоън преследвана от маниак

6125
21 Май 2011, 16:21


Актрисата Линдзи Лоън не може да се избави от проблеми. Скандалната блондинка винаги привлича излишно внимание към себе си и подобно на Парис се е сдобила с луд, който я преследва.

 

Тези дни стана ясно, че Линдзи е успяла да издейства ограничителна заповед, с която му забранява да бъде в радиус от километър до нея и да контактува под каквато и да било форма.

 

Линдзи твърди в официална молба, че живее в страх от юни 2009 г., когато Дейвид Кокордан започнал да й праща огромно количество текстови съобщение на мобилния телефон и редовно се появявал пред дома й. Той правел специални колажи с изрезки от списания и свои снимки, така че да изглежда сякаш са двойка.

 

Според TMZ в нейната молба за издаване на ограничителна заповед пише:

 

 "Без ограничителна заповед се страхувам, че няма законова мярка, която да предпази мен и близките ми от господин Кокордан".

 

Освен петицията срещу маниака, Линдзи е подписала и декларация, че той й е изпратил над 100 sms-a, в които е излагал въображаемите си твърдения за връзка между двамата.

Прегледите на лунатика при лекари в Лос Анджелис показали, че той е шизофреник.

 

Лоън се страхувала най-много от заплахите на преследвача, че ще я убие, ако продължава да се „преструва”, че не е с него.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ресс
преди 7 години
0
Не е лесно да си известен...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени