Лияна кръстила дъщеря си зад гърба на Махмуд

6008
14 Май 2011, 10:01


 

Лияна е направила кръщене на дъщеря си Дениз без знанието на баща й и свой бъдещ съпруг Махмуд Йозджан. Изпълнителката на "Ох, ох" посветила детето си в Христовата вяра, заради опасението, че и двете са застрашени от родово проклятие.


Въпреки опасните последствия, до които би се стигнало, ако Махмуд и роднините му разберат за постъпката й, изпълнителката не се подвоумила да кръсти дъщеря си. 

 

Решила това, след като преди време при нелеп инцидент за малко не изгубила Дениз. По време на почивка в курорта Бодрум малката пресякла невидимата линия между детския басейн и този за възрастни. Вече била потънала под водата, когато майка й забелязала отсъствието й.

 

"Единият басейн се слива с другия, а тя просто е стъпила напред и е пропаднала в дълбокото. Сякаш имах предчувствие, защото докато плувах се обърнах и започнах да търся синята й шапчица. Не я виждах и затова попитах баща й, но и той не знаеше къде е. Обърнах се към водата и видях очите й", разказва Лияна.

 

И тя, и майка й са претърпявали същия инцидент. Лияна била на 4 години, когато едва не се удавила, а майка й – на 16. Заради това певицата решила, че жените в рода й страдат от лоша карма, пишат в "Уикенд"
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени