Лияна попадна в критична ситуация

2387
23 Декември 2012, 10:49


 Фолк певицата Лияна попадна в критична ситуация, разбра HotArena.net.

 

Чаровната изпълнителка сподели, пред нас, че преди дни е изпаднала в изключително тежка ситуация, докато пътувала за София.

 

Лошото време в Северна България се оказало изключително сериозен проблем за придвижването на Лияна. Чаровницата останала за цели два дни блокирана във Варна, без да може да си тръгне от там.

 

„Беше истински ад, два дни не можах да се прибера в София“, разкри пред HotArena.net. певицата, която бе гост в снощното предаване на Венета Райкова.

 

Пред водещата на „Горещо“ Лияна сподели, че носи много щастие и късмет на хората около себе си, но често я сполитат нещастия в любовта.


"Няма човек – приятелка, приятели – всеки човек, докоснал се до мен, му се е случило нещо много хубаво. Като че ли с любовта си мога да заразя всички...


Но на мъжете, с които съм била, никак не им е била хубава съдбата. И това много ме плаши. На моменти съм си мислела: “Аз, ако се влюбя някой път в този живот – въпреки че твърдо си го забранявам – ще бягам! Аз не искам на никой нещо лошо да му се случи!” , признава тя. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени