Лияна с нов успех в Русия

2202
17 Ноември 2011, 13:00


Звездата на "Сънни мюзик" Лияна отново привлече вниманието на руската публика, след като новото й видео бе публикувано в два от най-известните сайтове в Русия - AleGaTor.ru и Kykym.ru. 

 
Престижните интернет портали оцениха подобаващо клипът към  "Запознай се с мен", като го наредиха наред с най-добрите нови продукти на руските и световни звезди. 
 
 
Не по-малък успех продължава да жъне и предишната песен на Лияна "Ох, ох", разкриха от компанията на звездата.
 
 
Тоталният хит вече присъства в повече от 10 руски компилации, събиращи хитовете на годината в Русия.  
 
 
Песента продължава да е единствената на български изпълнител, която намира място в актуалните дискове. Имайки в предвид многохилядните тиражи, в които излиза всеки един музикален продукт в Русия, със сигурност името на красивата ни певица вече е известно за доста голяма аудитория от слушатели.
 
 
Може би са научили за нея покрай любовната й афера с футболиста на Терек (Грозни) Благой Георгиев. 
 
 
Отделно безспорен е фактът е, че руският музикален бизнес вече е на много високо ниво не само като музикални продукции и видеоклипове, но и като стайлинг и перфектна визия на изпълнителите.
 
 
Фактът, че песните и клиповете на Лияна успяват да се забележат сред голямата конкуренция е безспорно доказателство, че и в България се правят неща, които се оценяват не само от родната, но и от чуждестранната публика.
 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени