Лияна съвсем го закъса! Пусна си обява, че ТЪРСИ МЪЖ

2590
08 Януари 2014, 15:00


Фолк фурията Лияна хвърля намеци от официалната си страница във Фейсбук. Както в Къщата на „Биг Брадър“, така и сега – тя се опитва да се издокара като мъченица, нямала щастието да срещне истинската любов и затова реши, че социалната мрежа е най-сигурното място, където ще я намери, видя HotArena.net.

 

Истински сърцераздирателна история! Брадърката, чието участие бе запомнено с едни крака и грим, който не се трие, съвсем се побърка. Пуска въдички във Фейсбук, натъртвайки колко е страдала през 2013 и как иска през 2014 най-накрая да срещне истинската любов.

 

Този статус обаче бе изтрит, незнайно защо. Може би защото в същата вечер даваха „Титаник“ и нещо много по-мъдро се роди в мозъка на чалгаджийката.

 

Истински роман, повлиян от историята на Джак и Роуз от едноимения филм. „Живеем в толкова материален свят, че повечето жени биха предпочели сигурността пред бедния Джак, а мъжете биха отнели свободата на любимата си, за да я притежават като скъпа вещ в сейфа, без да оставят правото й на избор. Дали любовта съществува само по филмите?

 

Филмът показва ценностите на една жена, която до последния дъх остава вярна на себе си и един мъж, който е готов да скочи в огъня заради нея. Такива жени и мъже сякаш вече липсват... И какъв е изводът? Липсва ни любовта, липсва ни смелостта, липсва ни лудостта... Мили мои, оглеждайте се за хубавите неща и ги търсете навсякъде, но не забравяйте да отстоявате себе си!“

 

Наистина – много хубаво написано, но жалко, че Лияна се припознава в главната героиня. Нямат никаква прилика в ценностите. За съжаление, поуката за певицата би трябвало да е друга. Да се учи от Роуз, че с този свой си имидж няма как да срещне истинска любов или пък някой да я вземе насериозно.

 

Стойностните мъже, които тя така усилено търси, не харесват вече повърхностни жени, изглеждащи като магистралки. Стойностните мъже със сигурност не харесват официални страници на персони от чалга гилдията, нито пък ще ги видиш в чалготека да щракат с пръсти под ритмите й на участия!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени