Лияна вече губи контрол над нервите си: Имаше платена кампания срещу мен! (За пореден път се изкара жертва)

4354
09 Декември 2013, 12:47


Три предавания Гала и екипът й отреди да бъде поместено прословутото интервю на фолк певицата Лияна, за да разкаже за великата си съдба на мъченица и света вода ненапита в живота. Мед течеше от устата на водещата, а от на гостенката – два пъти повече, видя HotArena.net.

 

Неминуемо бе включване на видео връзка с братовчеда на изпълнителката Константин. Повечето зрители на „На кафе“ очевидно са забелязали присъствието на Коцето като неизменна част от това предаване.

 

Този път бе заедно с брат си, който да е някак си като „омекотител“ и буфер на гръмогласните му простотии, които бълват непрекъснато.

 

Братята обясниха, че повечето видеа във „ВИП Брадър“ са били монтирани със забавен кадър и романтични песни. Светослав бе малко по-обективен и заяви, че е възможно Лияна да е почувствала нещо към Тервел, тъй като тя е израснала сред спортисти и дори е имала бурна любов с боксьор.

 

Дългокраката фурия сподели, че е израснала все сред мъже – били са по-добри приятели и давали много по-адекватни съвети. Константин потвърди, че Лили има по-специално отношение към този пол, което пък и е изиграло лоша шега в Къщата.

 

Светослав заяви, че по време на престоя на певицата във ВИП имението, е прочел най-гнусната помия в жълтата преса, която някога се е изливала за някого. Лияна сподели, че също е установила, че има някаква кампания срещу нея в „едно много жълто място“, която е поръчана от неин близък с пари.

 

Интересно е кога точно Лияна определи това място като „много жълто“. Когато пиарите й, и лично тя, имаха интерес да дават информация, за да се пише за особата й или сега? Какво точно се промени от преди и сега, за да настъпи тази еволюция в мисленето й? Фактът, че тя не може да приеме критика и то не измислена, а представена - благодарение на това, което тя лично прави публично, означава, че Лияна има сериозни комплекси!

 

Ако за певицата парите са всичко, оправдават всичко и са и цел номер 1 в живота, то искаме да я успокоим, че няма нужда някой да плаща, тъй като тя сама се изложи дотолкова, доколкото никой друг не би могъл да я злепостави.

 

Примитивното й обяснение, че срещу нея има платена кампания, е просто поредния й опит да намери вина в друг, а не в себе си.

 

Като цяло репортерката на Гала, която беше в компанията на Константин и Светослав в заведението на певеца, не оставяше те да отговарят и довършват отговорите си. По-скоро всеки говореше каквото му е на сърце, а не по сценарий, следвайки логически въпросите.

 

Водещата излъчи видеото с прословутата дамска превръзка, но не се акцентира върху нея. Коцето заяви, че ако е на мястото на Лияна, щял да ходи чисто гол в Къщата. А пък брат му сподели, че тя има толкова дълги крака, че всичко й стои късо.

 

„Аз не ходя на участия толкова абсурдно облечена“, прирева отстрани Лили. Пази, Боже! Да не напълним галерията ни с още по-абсурдни дрешки, именно от участията й!

 

Изпълнителката показа колко може да е лицемерна, както й огромното търпение, което влага в това да бъде нечия подлога. Сега, когато е навън, тя съжалява за отношението си към Мира Радева и признава, че е била повлияна от групата на Ваня. Когато нейният лагер говорил лошо против социоложката, на нея не й е било приятно, но е чувствала, че трябва да реагира като тях.

 

Ако вътре в Къщата Лили наричаше Червенкова „мама“, то навън тя нарече по подобен начин Мира. Но все пак да й кажем, че майка не може да ти бъде всяка срещната жена, майката е само една!

 

Гала покани и най-добрата й приятелка Сандра, както и дъщеря й Дениз. Рожбата й заяви, че е горда с изпълнителката и е най-добрата за нея. Целият й клас я е харесвал.

 

Сандра пък сподели, че с фолк фурията се познават от 8-9-годишна възраст. Играли са си все с големите батковци, като цяло имали хубаво детство и израснали в амбициозни семейства.

 

Те всички фолкаджийки твърдят, че са от амбициозни семейства, затова сигурно се считат като утайката на обществото, далеч от всякакъв морал. Сериозните професии кучета ги яли, най-амбициозните са във фолка, така да знаете!

 

Към края на интервюто се говореше за болестта и здравословните операции на Лияна, за режима й на хранене.

 

Интересно е, че нито приятелката й, нито дъщеря й харесват поп фолк музиката, но я слушал само заради нея.

 

Гала пък се изложи, като се обърна към Дениз с думите: „Имаш най-прекрасната мама на света, ако някой ти каже нещо лошо за нея, не му вярвай!“. Ние пък се молим да има по-малко жени с поведението на Лияна, които да опозоряват децата си по този гнусен начин!

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бебето
преди 4 години
0
поредната тъпотия. вече няма журналисти, има драскачи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до лили
преди 4 години
-1
Лили да не би Червенкова да плаща за такива статйки за теб .Няма да се учудя
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
преди 4 години
-6
явно в това сайтче се чувстват гузни че пишат само глупости и само съскат. ама явно сте влюбени в лианчето та все около нея се въртите. е да разбирам ви тя е уникално красива.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
3367
преди 4 години
-1
за мен е мрънкаща и елементарна , все прави разни неща , и като Коцето е света вода, пипат я по г--а и гърдите ,и Тервел,Павел Чернев-ама те и били като братчета, щот е израсла с момчета и Коцето ,а Благо-пак той е виновен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Манго
преди 4 години
-2
Како, курва си и не можеш да се прикриеш. Това, че те защитават братовчедите, ами какво друго да кажат като сте си рода?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
К
преди 4 години
-1
Лияна, по добре не се появявай известно време хората да забравят за неморалното, лигаво, изкуствено и фалшиво поведение. Не можеш нито да обясниш, нито да оправдаеш, нито да замажеш гафовете си. Ако не дразнеше толкова, дори щеше да си комична... Моля те поне сега се дръж на положение!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени