Лияна закопа Шамара: Всички МОИ почитатели ще гласуват за теб! (На него му ПРИЗЛЯ)

2602
28 Октомври 2013, 15:00


Лицемерката Лияна успокои Мишо Шамара, че довечера няма да бъде изгонен, тъй като рап гилдията, както и нейните почитатели ще го подкрепят, видя HotArena.net.

 

Великата изпълнителка, с не повечче от 1-2 хита зад гърба си за повече от 10-годишно „творчество“, се взе много насериозно. Тя заяви на Биг Ша, че нейните фенове ще дадат гласа си за него, така че не трябвало да се притеснява, че довечера ще поредният съквартирант, напуснал къщата на „ВИП Брадър“.

 

Рапърът отдавна е на нож с останалите музикатни като него, така че от тях подкрепа няма да получи. Бабите, които води пред НДК на контра-протест не гласуват, защото са с малки пенсии.

 

А какви почитатели има Лияна? Последните 20 години единственото, което се е чуло за нея е, че е имала връзка с футболиста Благой Георгиев. Както и нелепите обстоятелства, при които любовта между тях е потръгнала, или пък приключила.

 

Тя не се е прочула с нито една своя песен.

 

Сега обаче певицата гордо заявява, че все пак има хора зад гърба си. Скандалът продава, а явно тя се придържа към това, за да пробие отново на чалга сцената. Нека обаче не витае из облаците, като излезе, ще види, че е най-обижданата жена в момента, а не най-почитаемата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени