Люба Кулезич ослепява след побоя (Журналистката не вижда с дясното си око)

5093
22 Юли 2016, 13:00


Люба Кулезич е на път да ослепее след зверския побой, на който беше подложена преди три години, научи HotArena.


Журналистката почти не вижда с дясното си око, което пострада сериозно при нападението. Самата тя призна пред България Днес, че има проблеми със зрението, с които не успява да се справи. "Лявото ми око е на ред, но с дясното имам проблеми, едвам гледам", откровена е устатата водеща. 


Тя беше нападната преди три години на столичния булевард "Цар Борис" от як мъжага, който я повалил на земята и я ритал по тялото и лицето без да обели и дума.


Вследствие на побоя Кулезич беше с травми и охлузвания по тялото и оток по лицето си. До момента обаче нападателят така и не е заловен, а журналистката е убедена, че това никога няма да се случи. 


"Полицията не си върши работата, за тях случаят вече е забравен", не крие недоволството си блондинката. Която продължава да е без работа след като Пик ТВ, с която имаше уговорка, така и не тръгна. 


Кулезич твърди, че има нови планове къде и как да продължи развитието си, но засега предпочита да не издава повече. Според запознати тя води преговори с новата медия BiT.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени