Любо Киров осиновява дете с половинката си (Живее с ТВ водещ, подробности)

4356
19 Март 2015, 13:00


Любо Киров, известен повече като бившия вокалист на Любо от група „Те”, се подгатвя да поеме една от най-важните роли в живота си – да става татко, узна HotArena!

 

Да бъде родител е най-хубавото нещо за почти всеки човек, но това придобива скандалност, при все, че изпълнителят ще гледа наследник заедно с друг мъж.

 

Половинката му е Марин Колев, който преди се подвизаваше като ТВ водещ във вече несъществуващия музикален канал ММ. Запознанството им е доста дълго, още когато Колев е работил за Камен Воденичаров, пише „Уикенд“.

 

Преди време му се отворила възможност да замине в Щатите при сестра си. Установил се в Чикаго, където завършил магистратура. Докато учел, изкрал стаж във „Фокс Чикаго Нюз”, където се занимавал с разследваща журналистика, уж. Носталгията по родината, а най-вероятно и по Любо от „Те”, накарала музикалния водещ да си купи самолетен билет обратно за София.

 

Според мълвата веднага след това Киров и Колев заживели официално като двойка. Певецът пръв отворил дума за евентуално осиновяване на дете. На 27 октомври изпълнителят с баладичен глас ще навърши 43 лазарника, а фактът, че на тази възраст все още няма семейство и собствено отроче, само засилва тиражираните от години слуховете, че върви по левия бряг.

 

Мисълта, че заради по-специалната му ориентация има опасност да остане без потомство, измъчвала твореца денонощно. Тогава му дошла налудничавата идея официално да поиска от държавата да присъди на него и Маринчо едно от стотиците хиляди деца, изоставени от родителите си из домовете, макар този процес да не е официално регламентиран от закона.

 

Въпреки непрекъснатия натиск и пропаганда от Запада, България все още отстоява мястото си сред страните, които отхвърлят еднополовите бракове и осиновяването на деца от гей двойки.


Киров споделял, че имал достатъчно влиятелни връзки където е нужно и щял да ги използва по най-рационалния начин, за да кандидатства заедно с Колев за приемно семейство на момченце.

 

Музикантът се е взел за българския Елтън Джон и се хвалел навред, че е сигурен как няма да има пречки да осъществи плана си. Британският певец и партньорът му Дейвид Фърниш са приемно семейство на Закъри, роден на Коледа през 2010 г. от сурогатна майка, като музикантът е неговият биологичен баща.

 

Законово обаче идеята на Любо няма как да стане факт, тъй като според законите на страната, двама души не могат да осиновяват едновременно, ако не са семейство (за семейство се считат само сключилите брак, което при двамата мъже на този етап е невъзможно – б.р.). Затова като фактически родител щял да бъде записан само бившия вокал на „Те”.

 

В интерес на истината законът у нас не изключва възможността осиновяването да се допуска при всяко необвързано и дееспособно лице, като няма и което е най-малко 15 години по-възрастно от осиновявания.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
без име
преди 3 години
0
Нямам нищо против хората с различна ориентация, но намирам за крайно неестествено и грозно двама мъже да водят дете за ръце из парка, като родители. Бог е създал мъжа и жената, за да оставят поколение на този свят и да видят неговото продължение. Как ще имаме здрава нация след като загърбихме и загубихме ценностите си? Какъв човек ще израсне това дете гледайки с дома си двама мъже в едно легло, и къде ще бъде мама в неговия живот? Всяко дете копнее за мама. За каква психика ще говорим в бъдещето на това дете и неговото възпитание , като ценност, личност и дори човек? Изродихме се!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
liberal ama chesten
преди 3 години
0
стига вече с тези пе---ски истории,всеки да живее ,както си иска ,но не ни занимавайте само с тях .Трябва да има закон ,деца само в хетеро семейства ,стига сте се правили на много либерални
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени